Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Dün lorealden kazandıgım hediye geldi şok oldum içinden çıka çıka saç YAGIçıktı mesaj atım yuh diye resimde saç bakım seti vardı bunumu yolladınız die bakalım

Son düzenleme:
bu eko halının hediyesi sadece 1 tane papatyamı bu kadar uzun cevaba daha farklı bieşy beklemiştim hayallerim suya düştü

moneyde dün mutluluk makinasından geçirdim 3 kartada aynı ürün çıkıyo cd,migros peynir,elma çok aldığımız ürünle alakası yok yanii...ben peynir aldım 5 liraya geldi

moneyde dün mutluluk makinasından geçirdim 3 kartada aynı ürün çıkıyo cd,migros peynir,elma çok aldığımız ürünle alakası yok yanii...ben peynir aldım 5 liraya geldi

kartını yeni mi almıştın cnm?benim yeni aldığıma öyle çıktı,eski olana calgonit ürünleri falan çıkmıştı

Herkese merhaba,

Bugün Twitter de yarışmamız var.
twitter.com/outletim
Paylaştığımız görseli twitter de retweetleyen 3 kişiye 50 TL lik hediye çeki armağan ediyoruz. Herhangi bir kısıtlama olmaksızın hediye çekinizi dilediğiniz gibi kullanabilecekseniz.

Yarişmamız 17.30’ a kadar sürecektir. Şanslı üyelerimiz 17.30’dan sonra twitter de açıklanacaktır. Yarışmamıza tüm üyelerimizi bekliyoruz:)
twitter.com/outletim

omonun sistemi kafayı yemiş ya puanlarım artmıyor 520de kaldım makale paylaştım yorum attım yeni konu açtım yok :S

Merhaba Sevgili Hipp Anne ve Babaları;

Bugün saat 15.00'da yapılacak olan yarışmamızda bizimle olacak mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…