Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Dün lorealden kazandıgım hediye geldi şok oldum içinden çıka çıka saç YAGIçıktı mesaj atım yuh diye resimde saç bakım seti vardı bunumu yolladınız die bakalım
bunlar iyice pintileşti, geçen ay vichy kazanlardandım gele gele koskoca yurtiçi pakette 3ml numune vichy çıktı...
geçen hafta bornovaya gittim 3 eczaneye uğradım 3 ayrı eczaneden 1.5ml numune vichy aldım:)

bunlar iyice pintileşti, geçen ay vichy kazanlardandım gele gele koskoca yurtiçi pakette 3ml numune vichy çıktı...
Geçen hafta bornovaya gittim 3 eczaneye uğradım 3 ayrı eczaneden 1.5ml numune vichy aldım:)

hahaha oda güzel eczaneden zahmetsiz alcagın promosyon için yırtındık burda mail atım ama cevap falan yok bu neydi die resimde set görünüyo ama açıkcası kampanya koşullarını okumadım belki orda yazıyordur

bana tabu çıktı

Kızlar Avon bir numaradan sürprizler hediyelerini göndermeye başladı mı acaba biliyo musunuz?

HiPP Türkiye
Merhaba Sevgili Hipp Anne ve Babaları;

Bugün saat 15.00'da yapılacak olan yarışmamızda bizimle olacak mısınız?

ŞU crax tan boş kutu bile denk gelmiyo okadar şansızım galiba: :)

bu dündü ama :)

hee hee evet sonra farkettim ama mesajı silemedim , böylelikle benim neden kazanamadığım anlaşıldı

yok sanırım tşkler

teknosa var turuncu şeysi, vanish in günlük mü hatırlamıyorum , zaten çoğu uygulama gittikçe omo gibi puan toplamaya ,yada günlük uygulamalara başladı .bknz.ariel ,turkcell sarı kutu vs.bağımlı olduk galba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…