Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ilçede oturuyorum belli gün kargo var umarım ondan henüz ulaşmamıştır diye düşünüyorum,birde bayram falan girdi araya

bil kazan cevaplar
hepsi-vişne-ballı meyveli atom enerjisi-900.000-kivi
3 adet aldım

Hanımlar,
Şimdi Sıra Çocuklarda!
Çocuklar, hayalinizdeki tatili çizin, birbirinden güzel tatillerden biri sizin olsun...
Detaylar için facebook sayfasını ve Jolly Tur'un web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

1 ay sürecek bu yarışmaya çocuklar hayallerindeki resimleri çizerek yollayacak.
Toplamda 12 adet tatil ödülü var.
Jüri 12 çocuğun resmini beğenecek ve bu 12 resim en son facebook sayfasında yayınlanacak. Hangi ödülün kimin olacağını da facebook sayfasında belirleyecek. Beğeni sayısına göre.

Son katılım 16 Kasım.

Toplam 53 kullanıcı konuyu okuyor. (30 üye ve 23 ziyaretçi)
SiremimS*, haticey, melikk, aysegul22, joeyfun, swqncc, angelsoull, oz_lem_, damlavvi, esmerist, sendrom01, yprk88, eceden20, melis37, firarperest, aoktar, egemenadil, bng6230, balkelebek, burcu_daisy, berenzena, sukoym, rukiyefatih, AlxFa, bayan peggy, asyaha, fapeons, ocetins, ilyada25, posedion78

maşallah ziyaretçilere

3 tane %100 aldım.süresi varmı bu ürünleri ne zamana kadar alamaız gerekiyor

Cappy Atom 1 lt. Bil Kazan %100 Kampanyası
Açıklama : 2-30 Kasım 2012 tarihlerinde web sitemizden Bil Kazan kampanyasına katılıp soruları doğru cevaplamanız sonucunda 1 adet %100 indirimli Cappy Atom 1 Lt. ürünü kazandınız. İndirimli ürününüzü 30 Kasım 2012?ye kadar ürünün satıldığı Migros mağazalarından alabilirsiniz. Kampanyadan bir kez yararlanabilirsiniz. Ürün indiriminiz teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa indirim tutarınız 2 gün içerisinde Money Club kartınıza tanımlanacak ve ilk alışverişinize indirim olarak yansıyacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…