Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bu hafta sonu kahvaltılarında Ballı Meyveli Atom enerjisi sizi karşılayacak, güne enerjik başlayacaksınız! Hızına ve bilgisine güvenen Kazananlar Kulübü üyeleri, sorulara en hızlı siz cevap verin, Cappy Atom’u %100’e varan indirimlerle kazanın. Money Club

Sorular maille gelmişti sanki ilk seferinde , bana gelen yok

kızlar geçmişi okudumda benim gibi avon rekordan hediyeleri gelmeyen arkadaşlar var. acaba gelmeyecekmi çok sevinmiştim kazandım diye. sayfaya yazdım ama cevap vericeklerini pek sanmıyorum. sizde yazın isterseniz. belki yazan çok olursa cevap verirler.

Rekor'dan arkadaşıma gelmiş rimel ve parfüm , benim sabah 10 yarışmalarından kazandığım rimel gelmedi henüz..

Gülaylar
Yeni Üye Ol Yarışmamız Başladı Sende Üye Ol ..

01-30 Kasım Tarihleri arası www.gulaylar.com'a üye olup, facebook sayfamızı beğenenler arasından yapılacak çekiliş sonucu Pırlanta İnci Kolye hediye edilecektir.

Pırlanta İnci Kolye Kazanma Şansını Yakala...

Gurunzi.com'un geleneksel Cuma Günü yarışmaları bütün hızı ile devam ediyor! Hediyemiz Essera Rubber Coin Bag, sorumuz birazdan burada olacak, takipte kalın!

gurunzi | Facebook

bu crax dan 100 kişiye davet ettim sanırım bi kutu bile gelmedii gelsinn boş cıksın razıyımm

Çok sinir bir kampanya , davet et diyor başka bir şey demiyor... Aynen banada kutu falan çıkmadı.. Davet gönderdiklerimden de zılgıt yemem an meselesi....

ben crax kazandım ama mp3 istiyordum ya acaba başka hesaptan katılsam aynı adrese gönderirlermi :44::44::44:

aaaaaaaaaaa kazanmışımmmmmm sağol haber verdiğin için canım öylesine katıldım çıkmaz diye şansa baaaaak

Geçen sefer sen iletmiştin değilmi Money'in sorularını , yanlışmı hatırlıyorum yoksa ...,

Varmı bir malumat Money'in sorularla ilgili ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…