Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hanımlar sarıkutuda aynı hediyeden 2 tane kullanabilen var mı?benim bp hediyemin sadece biri ok oldu diğeri için arıcam tekrar eğer kullanabilen varsa yazabilir mi?

Siz istediniz, biz yaptık. Angry Birds terlik hediyeli yeni yarışmamız yayında! Hemen tıkla, katıl, kazanma şansını kaçırma. Twigy İstanbul - Angry Birds | Facebook

Karınlar acıktıysa, Snickers® Açlık Testi yeniden başlıyor! 1,5 ay boyunca her hafta 90 kişi 5 adet 6’lı Snickers® Multipack kazanıyor! Snickers Türkiye - Snickers Açlık Testi | Facebook

https://www.facebook.com/KotexTurkiye/app_226337800827648 mesaj yazamıyorum kotexin yeni kampanyası daha açılamadı ama açılacak inşallah

etı tutkuya hayret ettım bır ınsan nasıl 28 saat bakabılırkı ekrana :)

kotexten ne kadar çok kombin yaratırsak o kadar çekiliş hakkı mı oluyor bir de arkadaşlar bu kotexte beğendirmeli bir yarışma mı :26:

eğlence çarkı değil sinir çarkı firma işini biliyor her döndürmede arkadaş davet et beğenisini arttır,binde bir ver hediye

eğlence çarkı değil sinir çarkı firma işini biliyor her döndürmede arkadaş davet et beğenisini arttır,binde bir ver hediye

organize olup bir anda beğeni sayısını azaltırsak direk kalkar ortadan eğlence çarkı sinir oluyorum böyle haksız yere yapılan oyunlara

Davetiye gönderebileceğiniz 24 arkadaşınız kalmış olması lazım devam edebilmeniz için. Diğer arkadaşlarınıza davetiye göndermişsinizdir

ohe ne saçma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…