omoya yeni makalelerin ilave edilmesi ne değiştirdi acaba kızlarrrr..:44:.bilen yorum yapar mı?puan 700 bugün değil mi?
ben dedim, hemde 2 gün önce :)omo yeni makale ekleyebilir, dikkatli olmak lazım yoksa gider omo seti ve diğer hediyeler:)
amway e üye olmak isteyenler aşağıdaki linkten üyeliklerini gerçekleştirebilirler
ASG kişisel sayfası - sellinizmir | Amway
craxta<n 2 kez kutu açtım ama ne çıksa beğenrsin buyrun yeniden çevirinsalak mı ne bunlar yahuu muhteşem hediyelermş
3.ye yeniğden çevir çıktı allahımmm!!!!!!!
kızlar feys i chrome dan açınca ana sayfa hariç,kendi duvarımı ve hiçbir sayfayı göremiyorum..sizdede aynı mı?
explorer ve mozilla da sorun yok ama onunda zaman tüneli şeysini sevmiyom
Kızımın face'inden oynadım bende , nasılsa çoluk çocuk var davet göndermekte abes bir şey olmaz diye .... Yuh yani bu kadarmı olur , 2 kere kutu çıktı onda da tekrar çevir dedi , sonrasında davet gönderilecek kişide kalmadı zaten...
dün akşam benimde öyleydi sanırım facebook zaman tünelinde ypılacak olan yenilemelerden kaynaklanmış. bugün birley yok çok şükür.kızlar feys i chrome dan açınca ana sayfa hariç,kendi duvarımı ve hiçbir sayfayı göremiyorum..sizdede aynı mı?
explorer ve mozilla da sorun yok ama onunda zaman tüneli şeysini sevmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?