Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Az önce milupadan kazandığım doğum günü seti geldi çok güzelller resim yüklicektim fakat bir türlü beceremedim

craxta<n 2 kez kutu açtım ama ne çıksa beğenrsin buyrun yeniden çevirin salak mı ne bunlar yahuu muhteşem hediyelermş

3.ye yeniğden çevir çıktı allahımmm!!!!!!!

Son düzenleme:
kızlar feys i chrome dan açınca ana sayfa hariç,kendi duvarımı ve hiçbir sayfayı göremiyorum..sizdede aynı mı?
explorer ve mozilla da sorun yok ama onunda zaman tüneli şeysini sevmiyom

craxta<n 2 kez kutu açtım ama ne çıksa beğenrsin buyrun yeniden çevirin salak mı ne bunlar yahuu muhteşem hediyelermş

3.ye yeniğden çevir çıktı allahımmm!!!!!!!

Kızımın face'inden oynadım bende , nasılsa çoluk çocuk var davet göndermekte abes bir şey olmaz diye .... Yuh yani bu kadarmı olur , 2 kere kutu çıktı onda da tekrar çevir dedi , sonrasında davet gönderilecek kişide kalmadı zaten...

kızlar feys i chrome dan açınca ana sayfa hariç,kendi duvarımı ve hiçbir sayfayı göremiyorum..sizdede aynı mı?

Chrome açık ve normal , mozilladan da açtım o da normal. Yeni ilaveler yapıcaklar sanırım arada tutukluk oluyor.

aynı hesaptan 4. ye tekrar çevir çkıyo

dün akşam benimde öyleydi sanırım facebook zaman tünelinde ypılacak olan yenilemelerden kaynaklanmış. bugün birley yok çok şükür.

kızlaaar... ekim ayında kazandığım omolarım geldiii......

:119::119::119::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…