vevap verecek kimse yokmu?
canım sistemde hata vardır buyuk bi ihtimal.yoksa cok sacma yaniyazılım hatasından kaynaklıdır yani
kızlar daybuyday da geziniyordum.bir ürünün fiyatını 0.00 tl. göösteriyor satın al dediğimde de karşıma sadece 5.90 kargo ücreti çıkıyor.ürünün diğer rengi 29.90.şimdi ben bu ürünü alsam 5.90 geçiyor karta.sonra bir aksilik olurmu acaba????*
hangi ürün merak ettim,00tl ilk kez duydum
olabilir canım.ama dedim ya ödemeye geçip kart bilgilerini yazınca karşıma taksit bilgileri çıkıyor ordada sadece 5.90 kargo ücreti gösteriyor.bir arkadasım aldı az önce 5.90 ödedi.bende alsam sorun çıkarmı dedim.ama şu var.sorun çıksa bile sözleşmede de 5.90 gösteriyor ödenecek tutarı.kendi hataları değil mi sonuçta.
kendi hataları olabilir ama ordaki çalışana yazık diil mi belki de hatası yuzune buyuk bi fırca yicek.en azından bi arayıp sorsaydınız daha iyi olmaz mıydı?
evet canım sende haklısın o yönden düşünmedim hiç.(
Hata varsa sipariş iptal edilir,ödeme iade edilir problem olmaz.
hata da olabilir.ama böyle bir kampanyada olabilir bu öyle değilmi?bazı sitelerde oluyor bu gibi şeyler sadece kargo ücretine ürün alınıyor.
sela kızlarrrr
çok sinir oldum ya eçen hafta perşembe günü aklımgeldi bekonun oyununu oynayayım dedim,makiney, eçt,m tebr,kler çay seti kazandınız dedi.sonrasınd form çıkmadı ve keni kendine sayfa yenilendi(((
bktglsn ikeadan kazanmışsın cnm tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?