Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar daybuyday da geziniyordum.bir ürünün fiyatını 0.00 tl. göösteriyor satın al dediğimde de karşıma sadece 5.90 kargo ücreti çıkıyor.ürünün diğer rengi 29.90.şimdi ben bu ürünü alsam 5.90 geçiyor karta.sonra bir aksilik olurmu acaba????*

canım sistemde hata vardır buyuk bi ihtimal.yoksa cok sacma yani yazılım hatasından kaynaklıdır yani

olabilir canım.ama dedim ya ödemeye geçip kart bilgilerini yazınca karşıma taksit bilgileri çıkıyor ordada sadece 5.90 kargo ücreti gösteriyor.bir arkadasım aldı az önce 5.90 ödedi.bende alsam sorun çıkarmı dedim.ama şu var.sorun çıksa bile sözleşmede de 5.90 gösteriyor ödenecek tutarı.kendi hataları değil mi sonuçta.

hangi ürün merak ettim,00tl ilk kez duydum

kendi hataları olabilir ama ordaki çalışana yazık diil mi belki de hatası yuzune buyuk bi fırca yicek.en azından bi arayıp sorsaydınız daha iyi olmaz mıydı?

sela kızlarrrr
çok sinir oldum ya eçen hafta perşembe günü aklımgeldi bekonun oyununu oynayayım dedim,makiney, eçt,m tebr,kler çay seti kazandınız dedi.sonrasınd form çıkmadı ve keni kendine sayfa yenilendi (((

bekoya ilk başlarken form doldurduk ki, bende çay bardağı kazandığımda extradan form istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…