kafayı yiyeceğim ya ne yaptıysam bilmiyorum amam facebook bana 30 gün ceza verdi ne sayfa beğenebiliyorum nede paylaşım yapabiliyorum.
sizce neden olmuştur
günaydın herkese dün makale işi için baya çok gelen oldu ilk gelenleri aldım tabi ama birisi vazgeçti biride ortadan kayboldu yazamadım dedi arkadaslar bakın makale yazmak sabır işi ve bazen beyniniz zorlanabilir gerçekten vakti olan ve paraya ihtiyacı olan yazsın bana çünkü ben mahcup oluyorum 2 gün sonra sıkılacak olan gelmesin firma bazen o günkü konularınızı geç yollayabilir ertesi gün erken isteyebilir bunları kabul edecek olan ve cidden ben bu işi yapacagım para kazanmam gerek evde oturuyorum boş vakitim cok diyenlerden msn adreslerini yazdıkları bir mesaj bekliyorum ben eklicem onları
bu facenin Allah cezasını versin emi
geçenlerde ebemin dedemin facelerini kapatmış rahmetli olmuş insanlardan ne istersin be adam
aynısı gecenlerde bana olmustu ben de özel msj atamıyordum biri sizi şikayet etti yazıyordu özel mesaj atarken. 2 gün sonra düzelecek dedi 1 hafta sonra acıldıkafayı yiyeceğim ya ne yaptıysam bilmiyorum amam facebook bana 30 gün ceza verdi ne sayfa beğenebiliyorum nede paylaşım yapabiliyorum.
sizce neden olmuştur
kızlar öğretmenlerle ilgili bi yarışma vardı neydi o
5 yada 15 arkadaşını getirecekmiydin davet mi edecektin bişeydi bulamıyorum bilen varmı
dadlugacı sen katılmıştın heralde
kızlar öğretmenlerle ilgili bi yarışma vardı neydi o
5 yada 15 arkadaşını getirecekmiydin davet mi edecektin bişeydi bulamıyorum bilen varmı
dadlugacı sen katılmıştın heralde
nazara geldiiik bacııım..
hele benim çilekeş anam kısmetliydi, kazanıyodu, nazar değdi..
o nazar değdiren de sensin..
bak heleeee
derdim var giremiyom zaten kk nasıl nazar değdirim ki
benim prenses biberon almıyor 4 aylık oldu işe başlicam ama yok alıştıramadım.bende hiçbişey yavrumdan önemli değil diye iş yeriyle konuştum işa başlama tarihini erteledim.
akşama kadar biberon alıştırma seansım var
emmimin oğlu öğretmenevet ,en az 5 ark.kabul edecek, öğretmenin hedaye çorap kazanacak, 10-15 kişi kabul ederse hediye paketi büyüyor..
hediye okula gidiyor..
çakallık edip kendi adımı yazayım denilirse
okulda kargo seni bulamayıp geri götürür..
yani gerçek öğretmenlere gidiyor..
Müjde | Facebook
emmimin oğlu öğretmenona gitsin ben ondan alırım
napcan kızzbana getir, ben alıştırırım
acil kız bebeğe ihtiyacım var zaten...
e öyle olur ama.. ya sevgilisine veya eşine götürürse senin çorapları
napcan kızz
zengin bi damat adayı buldunda kaçırmayim bende malından nasiplenirim mi diyon yoğsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?