Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kafayı yiyeceğim ya ne yaptıysam bilmiyorum amam facebook bana 30 gün ceza verdi ne sayfa beğenebiliyorum nede paylaşım yapabiliyorum.
sizce neden olmuştur

kafayı yiyeceğim ya ne yaptıysam bilmiyorum amam facebook bana 30 gün ceza verdi ne sayfa beğenebiliyorum nede paylaşım yapabiliyorum.
sizce neden olmuştur

bu facenin Allah cezasını versin emi
geçenlerde ebemin dedemin facelerini kapatmış rahmetli olmuş insanlardan ne istersin be adam

mesaj cekmek hakkım yok.o yuzden burdan yazıyorum.vaktım var.ve bu işi istiyorum cunku ıhtıyacım da var.mail adresim nemesis4152@hotmail.com.eklersen konusuruz.

bu facenin Allah cezasını versin emi
geçenlerde ebemin dedemin facelerini kapatmış rahmetli olmuş insanlardan ne istersin be adam

nazara geldiiik bacııım..
hele benim çilekeş anam kısmetliydi, kazanıyodu, nazar değdi..
o nazar değdiren de sensin..

kızlar öğretmenlerle ilgili bi yarışma vardı neydi o
5 yada 15 arkadaşını getirecekmiydin davet mi edecektin bişeydi bulamıyorum bilen varmı
dadlugacı sen katılmıştın heralde

sizce neden olmuştur
aynısı gecenlerde bana olmustu ben de özel msj atamıyordum biri sizi şikayet etti yazıyordu özel mesaj atarken. 2 gün sonra düzelecek dedi 1 hafta sonra acıldı((

kızlar öğretmenlerle ilgili bi yarışma vardı neydi o
5 yada 15 arkadaşını getirecekmiydin davet mi edecektin bişeydi bulamıyorum bilen varmı
dadlugacı sen katılmıştın heralde

evet ,en az 5 ark.kabul edecek, öğretmenin hedaye çorap kazanacak, 10-15 kişi kabul ederse hediye paketi büyüyor..

hediye okula gidiyor..
çakallık edip kendi adımı yazayım denilirse
okulda kargo seni bulamayıp geri götürür..
yani gerçek öğretmenlere gidiyor..

Müjde | Facebook

nazara geldiiik bacııım..
hele benim çilekeş anam kısmetliydi, kazanıyodu, nazar değdi..
o nazar değdiren de sensin..

bak heleeee
derdim var giremiyom zaten kk nasıl nazar değdirim ki
benim prenses biberon almıyor 4 aylık oldu işe başlicam ama yok alıştıramadım.bende hiçbişey yavrumdan önemli değil diye iş yeriyle konuştum işa başlama tarihini erteledim.
akşama kadar biberon alıştırma seansım var

bana getir, ben alıştırırım
acil kız bebeğe ihtiyacım var zaten...

emmimin oğlu öğretmen ona gitsin ben ondan alırım

e öyle olur ama.. ya sevgilisine veya eşine götürürse senin çorapları

zaten büyük ihtimal öyle olur
başka bi ilde çünkü o buraya getirecekte vericekte evdeki taze gacısı dururken emmi kızınımı düşünecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…