Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

işin zor uyurken dene en iyi o zaman alıyolar benimki 11 aylık oldu sadece gece yatarken biberon emiyor gündüz yok kaşık maması çorba takviyel büyüyüp gidiyor

Başladığı günden bu yana üç güzergah değiştiren Avrasya Maratonu kaç kategoride koşulmaktadır? Doğru cevabı facebook@intersport.com.tr adresine e-mail gönderen 10., 40., 80., 120. ve 160. kişi Intersport'tan 50 TL değerinde hediye çeki kazanıyor... Kazananlar CUMA günü saat 17.00'da burada!

cvp bulamadım

Son yıllarda Maraton (42km), 15 Km, 8 Km ve Halk Yürüyüşü olmak üzere 4 farklı kategoride koşulan Avrasya Maratonu, Türkiye’nin uluslar arası nitelikteki en önemli maraton yarışı unvanına sahip. 42.195 kilometrelik maraton koşusu, Uluslar arası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından Altın Kategori unvanına layık görüldü ve Avrupa’nın en iyi 7, dünyanın en iyi 17 maratonundan biri olmaya hak kazandı.
34. Avrasya Maratonu 11 Kasm'da - Konyanethaber
bu sitede böyle buldum ben

işin zor uyurken dene en iyi o zaman alıyolar benimki 11 aylık oldu sadece gece yatarken biberon emiyor gündüz yok kaşık maması çorba takviyel büyüyüp gidiyor

uyurken verirsem hemen uyanıyor
anam benim bebeler böyle oğlumda almamıştı biberon alıştırana kadar anam bacım dedem ninem herkes ağladı şimdide 2.5 yaşında bırakmam allah bırakmam diyo
işin kötü tarafı kaşık mamasıda almıyo illa beni istiyo ne varsa bende al işte çeşit çeşit yi

interspor kazık sormuş

42.195 Km Maratonu Genel Bilgiler

15 km Maratonu Genel Bilgiler

8 km Maratonu Genel Bilgiler

Halk Yürüyüşü Hakkınd
emin değilim kategori diyo bayanlar erkekler engelli öffff

bende alamadım ya bu kart promosyona daha önce kaydedilmiş deyip durdu offff

kendi kartımla aldım %100 kazandım
beren91'in kartına %75
Babama da %50 kaldı :)

sevgilime kaptım o %100 karın içinede tanımlandı
kendime yaıtm kart önceden kayıtlı diyo farklı tarayıcılardan da yaptım aynııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…