Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

çok sinirim bozuldu kızlar gerçekten takatukadan 100tllik çek kazandım ama 99 tllik bişey begendim ve kullanamıyorum çekimi böyle bir saçmalık gördünüzmü

çok sinirim bozuldu kızlar gerçekten takatukadan 100tllik çek kazandım ama 99 tllik bişey begendim ve kullanamıyorum çekimi böyle bir saçmalık gördünüzmü

ben o yarışmaya katılmıyorum.:/100 liranın altında doğru düzgün birşey yokki çok pahalı herşey.çek olsa ne yazar üstüne daha o kadar vermek lazım bişey almak için:/

sizede söyleyim dedim hiç uğraşmayın boş yere sevinmiştim ama kursağımda kaldı derler ya aynı o hesap bir de hep 99tl yapmışlar hani değcek bişey olsa 20 tl 30 tl vereyim üstne alayım ama yok

a.oktar çamlıcanın yarışmasında ipad kazananlarda yedekdesin yeni gördüm ben kazananları. Asil talihlilerden biri senin memleketten inş. sizden biridir.

denizbamkta ipone 5.yedeğim hiç yedek olmamıştım değişiklik oldu2 kez oynamıştım zaten

Merhaba kızlar,
Yaklaşık 10 günlük aradan sonra döndüm Glisim ve avon parfümlerim gelmedi henüz..Ama pantene den şampuan ve saç kremi gelmiş:44::44:
Güncel kampanyalar veet,dettol,beko,ducros,vaseline,snickertwigy,hoby..Başka varmı:44::44:

selam kızlar annemin benim babamın ve kardesimin adına actıgım hesaplar acılmıyo resimdeki etiketli kişiler kimler diye bir güvenlik kontrolü cıkıyo offf.
şimdi noldu kapandı mı ordaki arkadasları tanımıyorum oyuzden cevap bulamadım sorularına ne yapmam lazım bilen varmı

hoşgeldinn canımmmmmmm
vanish, ariel. teknosa var lidyana , taft şekilli sorular var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…