Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Beko Türkiye
[h=5]Beko Sürpriz Parlaklık uygulamamızın ilk dönem kazananları belli oldu!

Beko Buharlı Yıkama Teknoloji’sine sahip bulaşık makinesini kazanan Dilek Kapkıner’i ve 6’lı Kristal çay seti kazanan 45 kullanıcımızı tebrik ediyoruz. Beko Sürpriz Parlaklık hala devam ediyor. Siz de uygulamamıza gelin, Buharlı Yıkama Teknolojisine sahip Beko bulaşık makinesi ve 6’lı Kristal çay seti kazanma fırsatını kaçırmayın!

Kazananlar listesine buradan ulaşabilirsiniz: https://www.facebook.com/BekoTR/app_113753565451342

kazananların altında bişiler yazmışlar galiba büyük ödül kazanan içindir dimi, başvur felann

[/h]

kızlar migrosun tıkla kazandakı koftenın fiyatı 6 tl hbrınız olsun.uzulmeyelım bari.ıcınde cok yok saymadım ama..

bende ipad iphone kazanmak istiyorum şans buna denir valla kızlar...olsun biz kucuk hediyelerlede mutlu olmayı biliyoruz

Bu aralar şansım gitti hiçbişey kazanamıyorum :) theramedden kazanıp ödülü gelen varmı ben hala bekliyorum ayın en geç 28 inde kargo yazıyodu sayfasında oysaki

ya bu ülker çikolatalı gofretten kazanan varmı aranızda? off ne sinir bozucu bi oyun ya 2 gündür girmiyorum bile

İlave yapıyım güzel açılamaya ; ilk önce 4 harfli ürünleri seçin , sonrasında 5 harflilere geçin..26 oluyor... İlginizeee , bilginize
çok sağolun kızlar deniycem akşam..
elvis
türkan şoray
madonna
bradpit
Taft Extra Güçlü Saç Köpüğü 150 ml - Belirginleştirici ve Dolgun Bukleler (46190)

Saç stili de Bob olması lazım

glissleri gelen oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…