Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

2 kategoriyi kazanmışım, annem inanamıyorum diyor

kızlar birşey soracağım
şimdi beni bu moneyden aradılar köftenin tutarını karta indirim olarak yüklediklerini söylediler
bu indirim denilen şey ne oluyorki money falan değil sanırım çünkü netten giriyorum kartımda money falan yüklü değil
bilen varsa açıklayabilirmi??

Yarışmaya ve birbirinden güzel sürpriz hediyeler kazanmaya hazır mısınız!? Takipte kalın!!! pic.twitter.com/aIutqiej

takatukadan indirim kuponum oldu sonunda kızlar ilgilendiler sağolsunlar inş bi karışıklık çıkmaz gelince

Merhaba Sevgili Hipp Anne ve Babaları;

Bugün saat 15.00'da yapacağımız ödüllü yarışmamızda kimler bizimle birlikte olacak?[/QUOTE]

link atabilirmisin

Hem Dünya Çocuk Hakları Gününü kutlayalım, hem de haklarımızı yeniden hatırlayalım!

Haydi, Çocuk Hakları Sözleşmesi'nden bildiğin 3 maddeyi bizimle paylaş, sürpriz hediyeler kazan!

09 - 19 Kasım tarihleri arasında Çocuk Hakları Sözleşmesi'nin herhangi 3 maddesini info@minika.com.tr adresine gönderen her 250. izleyicimiz sürpriz hediyelerin sahibi olacak!

Kazananlar 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününde Minika ve minika - Istanbul, Turkey - TV Kanalı | Facebook adreslerinden açıklanacak.

Yarışmamıza, 7-14 yaş arasındaki tüm izleyicilerimiz katılabilir.
https://www.facebook.com/photo.php?v=404907692912264

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…