MAGGI Kazandıran Lezzet Kartları - EKİM Ayı Özel Kart Kazananları
8 Kasım 2012 Perşembe, 15:26 · tarihinde Maggi Türkiye tarafından eklendi
AYIN en çok Paylaşılan tarifi - Yardımcı MAGGI Elçisi - Serpil Çetin - Yayla Çorbası (464 Paylaşım)
AYIN en çok Yorum Alan tarifi - Yaratıcı MAGGI Elçisi - Zeynep Ok - Mücver (28 Yorum)
AYIN en çok Tarif göndereni - Lider MAGGI Elçisi - Mehtap Tanır (29 Tarif)
AYIN en Beğenilen tarifi - Popüler MAGGI Elçisi - Serpil Çetin - Peynirli Gül Böreği (461 beğeni)
AYIN Juri Özel Ödülü - Özgün MAGGI Elçisi - Melike Gökkaya - Patlıcanlı Etli Pilav
kızlar birşey soracağım
şimdi beni bu moneyden aradılar köftenin tutarını karta indirim olarak yüklediklerini söylediler
bu indirim denilen şey ne oluyorki money falan değil sanırım çünkü netten giriyorum kartımda money falan yüklü değil
bilen varsa açıklayabilirmi??[/QUOT
o indrm atyorum köfte 5tl yse 5tl yklemiş oluyolar sen onla ister köfte al ister başka bşy.
vallaha bende bulamadım :))
2 kategoriyi kazanmışım, annem inanamıyorumdiyor
Hediyeli Soru Yarışmamız Başladı!
Sorduğumuz soruya doğru cevap veren 5 kişi Türkiye-Danimarka maçına çift kişilik bilet kazanıyor. Katılmak için hemen tıkla! Mercedes-Benz Milli Takımlar - Hediyeli Soru Yarışması | Facebook
kızlar birşey soracağım
şimdi beni bu moneyden aradılar köftenin tutarını karta indirim olarak yüklediklerini söylediler
bu indirim denilen şey ne oluyorki money falan değil sanırım çünkü netten giriyorum kartımda money falan yüklü değil
bilen varsa açıklayabilirmi??[/QUOT
o indrm atyorum köfte 5tl yse 5tl yklemiş oluyolar sen onla ister köfte al ister başka bşy.
canım onu biliyorumda ben kartta göremiyorum bu indirimi..??
kasaya gittiğimde indirimim varmı diyeceğim..
mesela hani birgün küçük hayat bebek su veriyorlardıya onu money olarak yüklemişlerdi.kartımda moneye girince görüyordum ama bunu görmüyorum
bunu indirim olarak yansıttık dediler.bu indirim dedikleri farklı birşeymi??
kızlarrrrr açtım facemi çok mutluyummmmm darısı diğer arkadaşların başına
nasıl açtın canım ya
nasıl açtın canım ya
canım resimler çıkıyodu arkadaşlarınızı tanıyın diye 2 gündür yapıyorum hepsini doğru bilsemde açılmıyodu bu gün tekrar yaptım açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?