facebook u kapanan arkadaşlar e-mailinize bildirimler geliyor mu benim grup paylaşım bildirimlerim geliyor temelli kapansa bildirim gelmez dimi cezalı gibi bişeyiz heralde öyle teselli ediyorum ben kendimi işin kötüsü kazananlarıda göremiyorum bi şey kazansak haberimiz olmıcak
facebook u kapanan arkadaşlar e-mailinize bildirimler geliyor mu benim grup paylaşım bildirimlerim geliyor temelli kapansa bildirim gelmez dimi cezalı gibi bişeyiz heralde öyle teselli ediyorum ben kendimi işin kötüsü kazananlarıda göremiyorum bi şey kazansak haberimiz olmıcak
facebookun müşteri hizmetleri numarası falan varmı..delirmek üzereyim hesabımı aldı vermiyor..benim ben başkası değil...insanlar hırsları yüzünden neler yapıyor kendilerine gelsinler...onay kodu bekliyorum tam 24 saat olacak...gelmedi gelmeyecek sanırım...ne yapmam gerekiyor yardımcı olun arkadaşlarr...lütfen..kimliğimimi göndersem ne yapsam...........?????
şükürler olsun açıldı face im.
2 gündür şifre istiyordum gelmiyordu dün gece peşpeşe mesajlar gelmiş demin girdim ve açıldı.
ancak daha önce beğendiğim sayfalar beğenmemişim görünüyor ve 1 ay cezalı olduğum için beğeni de yapamıyorum.
Avondan kazandığım rimeller ve çikolatalı gofretim geldi:))
ya eşimin hesabından taft katıldım fakat sonuca bakmadım ben çekilişle oluyor biliyorum. kazandımmmı kazanmadımmı şimdi nasıl anlıcaz ??:18:
glisslerim geldi daha fazla ürün bekliordum ama amaaaa
bir şampuan bi köpük birde güzel bir tarak göndermişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?