Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

facebook u kapanan arkadaşlar e-mailinize bildirimler geliyor mu benim grup paylaşım bildirimlerim geliyor temelli kapansa bildirim gelmez dimi cezalı gibi bişeyiz heralde öyle teselli ediyorum ben kendimi işin kötüsü kazananlarıda göremiyorum bi şey kazansak haberimiz olmıcak

benim kapanan facede de öyle olmuştu ama acamadım hiç inşallah düzelir senin ki

Malesef bana hiç bir bildirim gelmiyor ..

canım sana özelden cevap vermek istdim
öncwlikle başka hesabın varsa onun hesap bililerine gir otadaki mobil kısmından kayıtlı telefonları sil ayrıca tükrsele mesaj gelmiyor herhangi bir kayıtşlı olmayan vodafon veya avea gir beimki kapanınca ben öyle yaptım avaea giiridm hemen kod geldi açıldı inşallah açarsın

şükürler olsun açıldı face im.
2 gündür şifre istiyordum gelmiyordu dün gece peşpeşe mesajlar gelmiş demin girdim ve açıldı.
ancak daha önce beğendiğim sayfalar beğenmemişim görünüyor ve 1 ay cezalı olduğum için beğeni de yapamıyorum.

Hangi telefon hattına geldi , Turkcell'e gelmiyor dedi de bir arkadaş ,doğrumu acaba ??

ya eşimin hesabından taft katıldım fakat sonuca bakmadım ben çekilişle oluyor biliyorum. kazandımmmı kazanmadımmı şimdi nasıl anlıcaz ??:18:

ya eşimin hesabından taft katıldım fakat sonuca bakmadım ben çekilişle oluyor biliyorum. kazandımmmı kazanmadımmı şimdi nasıl anlıcaz ??:18:

canım tafttan ben kazandım ,kazanınca ekranda tebrikler hediyeniz adresinize gönderilecek filan türünden mesaj yazıyor..
sonra bir ara topluca kazanan isimleri yayınlamışlardı..

glisslerim geldi daha fazla ürün bekliordum ama amaaaa
bir şampuan bi köpük birde güzel bir tarak göndermişler

canım güle güle kullan eşim adına kazanmıştım henüz gelmedi resim yüklermisin merak ettim deoff daha bişi kazanamıyorumm tek tük kazanırdım ne yazık ki bütün şansım yok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…