kizlar bu sayfa bana biraz garip geldi, ben formu doldurmadim korktum, sanki iletisim bilgilerimizi toplamak icin yapilmis bir site gibi :26::26: dikkat ederseniz onlara ulasabilecegimiz ne adres nede tel no yazmislar, siz ne dusunuyorsunuz
bence anew numune göndermiyor.numune kartı diyor.yani anew ürünlerini tanıtan bir kart olmalı.yanında da avon katalogu gönderiyomuş.ben mAnevden numune isticektim ev telefonum yok olmadı(
cillit bangi kazanamadık gitti
cillit bangi kazanamadık gitti
kızlar birşey soracağım
şimdi beni bu moneyden aradılar köftenin tutarını karta indirim olarak yüklediklerini söylediler
bu indirim denilen şey ne oluyorki money falan değil sanırım çünkü netten giriyorum kartımda money falan yüklü değil
bilen varsa açıklayabilirmi??
Burger King Türkiye
Kalbi Burger Kingde atanlar, bu uygulamamıza bayılacak!
Sen de Burger King aşkını kalbinle fotoğrafla, sürpriz hediyelerle Burger King aşkını ikiye katla!
Burger King Türkiye - Burger King®'ciler | Facebook
benide aradılar ama yeni uyanmıştım hiç birşey anlamadım. %100lük indirim mi yüklediler %25likmi anlamadımm :44::44::44:
Pera bulvarına bir sürü hesaptan katılmıştım ablamın hesabından kazanmışım:)))
bana 5.99 indirim olarak yüklenmiştir dedi. köftenin fiyatı ne kadar acaba 5.99 ise %100 o zaman
fiyat 5.99 sanırım. ama ben anlamadım neyse gidince denerim zaten merak ediyorum köfteyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?