Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

omo gece mi başlıyo arkadaşlar ben cözemedim bu omoyu bugün başladım puan toplamaya ama hediyeleri nasıl alıcaz orayı anlamadım

omo gece mi başlıyo arkadaşlar ben cözemedim bu omoyu bugün başladım puan toplamaya ama hediyeleri nasıl alıcaz orayı anlamadım

bu ay için çok geç kaldın canım, Aralık ayında tekrar olursa başlarsın, her gün girip puanları eksiksiz alman gerekiyor.. zaten burda görürsün mutlaka

çok üzülüyorum kazanamadığıma bi ekmek kızartma makinesi çıkaydı iyiydi çeyizime koyardımm

ekmek kızartma makinasını ben kazandım canım yoktu zaten almayı düşünüyordum isabet oldu neyse senin çeyizine kk olarak alıp gönderelim

kızlar facede diğerlerinde bir mesaj gördüm, bir bayandan gelmiş

Merhabalar, "Kirlere Resti Çekmek Elinizde" yarışmamızı kazandınız:) Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkürler. Ödülünüzü gönderebilmemiz için adres bilgilerinizi mesaj yoluyla iletmenizi rica ediyoruz, sevgilerimizle.

sizede geldimi?

Adı Sinem ile başlıyor, sizede geldiyse sakın inanmayın kızlar, rest zaten yazmış sayfasına, kazananlar mesaj ile iletişim bilgilerini yazsınlar diye

Hürriyet Aile hızla büyüyor!
50.000 kişilik büyük bir aile olmamıza çok az kaldı! Mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak üzere 50,000 üyemizin şerefine mini bir yarışma düzenleyeceğiz!
Bizi takibe devam edin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…