Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mastercardtan kazandığım markafoni çantam geldiiii
Eki Görüntüle 550993
gliss daha gelmedi,bekleyen var mı benim gibi,mesaj da attım ama cvp gelmedi:26:
Tebrikler cnm.Kaç kez oynamıştın..kızlar bende bu sefer kazanmışım![]()
Evet arkadaşalar ben şu günlerde fazla paylaşım yapamıyorum hakkınızı helal edingerçekten çok yarışma paylaşıyorsun emeğine sağlık canım.. hakkın geçiyorsa helal et![]()
Güle güle kullan cnm..Benimkilerde gelmedi henüz
sağol canımm :
benimde glisslerim gelmedi bekliyorum .sayfalarına yazdım ama cevap yok![]()
görümcem evlencek bende ona vercem ama çıkmadı :)
Aras Kargo'dan Sony Mp3 Çalar kazanmışım.İlk defa dijital bir şey kazandım.Çok mutluyum :)
mastercardtan kazandığım markafoni çantam geldiiii
Eki Görüntüle 550993
gliss daha gelmedi,bekleyen var mı benim gibi,mesaj da attım ama cvp gelmedi:26:
Gule gule kullan cnm
hadi ya benim evliliğe daha varda geçen çeyiz gördüm gözüm korktu artık iğne kazansamda çeyizime koycamm
ben bazen hediyede veiyorum senin gibi, ütü kazandım halama verdim, bebek ürünlerini eşe dosta dağıtıyorumm![]()
annemin bi lafı var ekmek aş mı istiyo senden sakla dursun bebelerine falan lazım olur derdi kadın doğru söylermiş
zamanında bana zorla saklattığı şeyler çocuklarımda çok işe yaradı.
tavsiye ederim bozulmayacak modası geçmeyecek şeyleri sakla kullanırken üstümüzü başımızı yırtarak kazandık diye bu günleri yad ederek kullanıyosun ayrı bi hoş oluyo![]()
ilk 10a mı girmek gerekiyor hediye kazanmak için?