Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

mastercardtan kazandığım markafoni çantam geldiiii

Eki Görüntüle 550993

gliss daha gelmedi,bekleyen var mı benim gibi,mesaj da attım ama cvp gelmedi:26:

Güle güle kullan cnm..Benimkilerde gelmedi henüz:31:

kızlar bende bu sefer kazanmışım :D
Tebrikler cnm.Kaç kez oynamıştın..

gerçekten çok yarışma paylaşıyorsun emeğine sağlık canım.. hakkın geçiyorsa helal et :16:
Evet arkadaşalar ben şu günlerde fazla paylaşım yapamıyorum hakkınızı helal edin:29:

Şans dolu günlerin sonuna geldik! Oyunumuz şimdilik sona erdi! Gözünüzü bizden ayırmayın. Turuncu Şans, çok yakında yeni sürprizlerle karşınızda olacak!

hadi ya benim evliliğe daha varda geçen çeyiz gördüm gözüm korktu artık iğne kazansamda çeyizime koycamm:33:
ben bazen hediyede veiyorum senin gibi, ütü kazandım halama verdim, bebek ürünlerini eşe dosta dağıtıyorumm :16:

annemin bi lafı var ekmek aş mı istiyo senden sakla dursun bebelerine falan lazım olur derdi kadın doğru söylermiş
zamanında bana zorla saklattığı şeyler çocuklarımda çok işe yaradı.
tavsiye ederim bozulmayacak modası geçmeyecek şeyleri sakla kullanırken üstümüzü başımızı yırtarak kazandık diye bu günleri yad ederek kullanıyosun ayrı bi hoş oluyo :16:

annemin bi lafı var ekmek aş mı istiyo senden sakla dursun bebelerine falan lazım olur derdi kadın doğru söylermiş
zamanında bana zorla saklattığı şeyler çocuklarımda çok işe yaradı.
tavsiye ederim bozulmayacak modası geçmeyecek şeyleri sakla kullanırken üstümüzü başımızı yırtarak kazandık diye bu günleri yad ederek kullanıyosun ayrı bi hoş oluyo :16:

aynen ya haklsıınnnnn cidden öyle olur, şimdiden ufak tefek kazandıklarımı kaldırdım çeyizlik diye şuan o az parçalarla bile mutluyum, kendim emek harcayarak kazandım çeyize koydum diyerekten :16:

elit lojistik diye bir yerden kargo varmış yurtiçi kargo getrmiş evde bulamayınca not bırakmış nedir ki nerak ettimm..hangi kampanyaya ne zaman başvurdumm hiiçç bilmiyorum ..sizede geldi mi böyle bir yerden?

Back
X