Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bi ara money bebek suyu veriyordu 4lü ben bulamamıştım ilgilenilecek denmişti ilgilenilmemiş herhalde money olarak yüklenmemiş hiçç

Yarışmamız Var!

Dünya Çocuk Kitapları Haftası nedeniyle 25 çocuğumuza kitap hediye edeceğiz. 14 Kasım çarşamba saat 11:00 da yapılacak olan ödüllü yarışmamıza katılımlarınızı bekliyoruz.

ToyzzShop | Facebook

önemli değil tatlım :)

8) BES’te vergi avantajı olarak, ücretli çalışanlar ve memurlar brüt ücretlerinin …………… ve yıllık olarak asgari ücretin yıllık tutarını aşmamak üzere gelir vergisi matrahlarından indirebilirler.
a) % 5
b) % 7
c) % 8
d) % 10

bunun cevabı ne olacak canım ya ben yine bulamadım =( :17:

Profilo Sinemaları'nda bedava bilet yağmuru sürüyor. Soruları yanıtlayın, siz de 21 Kasım'daki 'James Bond - Skyfall' filmi özel gösterimine çift kişilik davetiye kazanın!
https://apps.facebook.com/bedavasinema/post.php

cevaplar:
1-ingiltere
2-ian fleming
3-daniel craig
4-sean connery
5-ryan reynolds
valla kızlar bunun sonunda 12 kasımda açıklanacaktır yazıyor ama o açıklandıktan sonra bu sorular yayınlanmış.bence bu sorular hediyesi 21 kasım olanın soruları...
bi yapın derim:8::8::8::8:

8) BES’te vergi avantajı olarak, ücretli çalışanlar ve memurlar brüt ücretlerinin …………… ve yıllık olarak asgari ücretin yıllık tutarını aşmamak üzere gelir vergisi matrahlarından indirebilirler.
a) % 5
b) % 7
c) % 8
d) % 10

bunun cevabı ne olacak canım ya ben yine bulamadım =( :17:

%10 tatlım:40::40::40::40::40::40::40:

teşk tatlım :7:
11) Aşağıdakilerden hangisi bir Emeklilik sözleşmesi türü değildir?
a) Bireysel Emeklilik Sözleşmesi
b) Gruba bağlı bireysel Emeklilik sözleşmesi
c) İşveren grup Emeklilik sözleşmesi
d) İşgören grup Emeklilik sözleşmesi
bu ne olacak bunun cevabını da göremedim de :17:=)

teşk tatlım :7:
11) Aşağıdakilerden hangisi bir Emeklilik sözleşmesi türü değildir?
a) Bireysel Emeklilik Sözleşmesi
b) Gruba bağlı bireysel Emeklilik sözleşmesi
c) İşveren grup Emeklilik sözleşmesi
d) İşgören grup Emeklilik sözleşmesi
bu ne olacak bunun cevabını da göremedim de :17:=)

:))
işgören:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

14 Kasım 2012 tarihinde Pideci | Facebook adresinde yayınlanacak olan kampanyanın içeriği aşağıdadır!

Pideci;
https://www.facebook.com/Pdcpideci Facebook sayfası üzerinden “Pideci’nin Resmi” isimli yarışma düzenliyor.
2 hafta boyunca Pideci restoranlarında Pideci logosunun herhangi bir alandan görünmesini sağlayarak (Tabakta, Tabelada, Peçetede, Tuzlukta vs..) fotoğrafları fanlar kendileri bir başlık belirleyerek Facebook’tan mesaj şeklinde yolluyor ve fotoğraflar Facebook üzerinden yayınlanıyor. Bu şekilde en çok beğeniyi alan –oto like olmadan yarışma kuralları içerisinde bunu belirtiliyor- kişiye belirlenen bir hediye veriliyor.

Alternatif olaraksa; Takipçiler #pidecininresmi hashtagiyle Twitter’a fotoğraflarını yükleyebilir. Adminler bu hashtagle yüklenmiş fotoğrafları Twitter üzerinden alıp Facebook’ta yayınlamaktadırlar.

Takipte kalın!

Hemen önce sayfamızı sonra yarışma resmimizi beğenin ve profilinizde bu resmi paylaşın ,paylaştığınıza dair yorum yapın ve çekilişe girmeye hak kazanın ..
Yarışmamız 16 kasım saat 21:00 da bitecek olup şartlarımızı yerine getirenler arasında çekiliş yapılarak 22:00 da açıklanacaktır .
Herkese bol şans, sayfamızı inceleyebilir ihtiyacınız olan ürünlerden sayfamıza mesaj atarak sipariş verebilirsiniz ….

https://www.facebook.com/photo.php?...94084.387748017964018&type=1&relevant_count=1

Back
X