Arkadaşlar annelütfen.com dan mesaj gelen var mı ? bana 20 tl hediye çeki kazandınız diye mesaj geldi? Bir de Ecobubble'dan kazanılan markafoni çekilişi limitli mi bilen var mı
güle güle kullan,bana da gelecek tafttan,hangi kargo?bi de ayın 15 inden sonra gönderilecek demişlerdi:44:
arkadaşlar uzun zamandır topice gelemiyorum. ikkizlerim gün geçtikçe büyüyorlar ve ilgi bekliyorlar çok vaktim olmuyor buralara. topicle alakası yok ama sizden bir ricam olucak.malumunuz ikizlerim var. ve tek maaş. geçim sıkıntısı beni de vurdu. eşim çok yoğun çalışıyor ve üzülüyorum...bende ona destek olmak için evde yapabileceğim bir iş arıyorum. akmasa da damlar misali....internette araştırıyoum haftalardır ama hep yanlış numaralar yanlış adresler. insanlar o kadar karaktersiz olmuşki, iş veriyoruz diyip teminat alıyorlar sonrada ortadan kayboluyorlar....dolandırıcılık diz boyu...işin özü evde yapabileceğim hanımlara yönelik bir iş istiyorum. yalnız networking katolog avon herballife oriflame vs. işler istemiyorum. dantel bilmiyorum. boncuk işindende anlamam...bunun dışında ne bileyim nikah şekeri, paketleme, etiket, aksesuar, taş dizim vb. işler olabilir. aranızda yapan yada bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. bir de sizden ricam lütfen netten gördğünüz ilanlardan bahsetmeyin. bakmadığım site aramadığım numara kalmadı ama hepsi boş..bir yakınınız falan yapıyorsa falan.bursa da oturuyorum topici meşgul ettim, kusura bkmayın. herkese bol şanslar..
Kızlar günaydın bir konuda yazmak istiyorum size , son zamanlarda markafoni den aldığım çoğu şey sorunlu çıkmaya başladı , mutfak seti aldım porselen , yarısı kırık geldi , otomatik sıvı sabunluk aldım akşam bütün sabunu kendi kendine boşaltmış , eşime pijama almıştım çizgileri yamuktu , biraz da leke vardı , parfüm siparişi vermiştik 3 haftada gelmedi sonra da iptal edip parasını iade ettik demişler onca zaman bekletip, o arada ne de olsa ordan gelecek diye dışardan da almadık bekledik , yurtdışına hediye göndermek için bir çocuk eşortman takımı almıştım onu da iptal etmişler haftalarca gelmedi gönderemedim rezil de oldum vs yani hep sorun hep sorun artık yok kargocuyu çağır geri yolla uğraşmaktan sıkıldım ve alışveriş etmiyorum çok bozdular eskisi gibi değiller,alışveriş edecek olan varsa artık hiç memnun edemediklerini söylemek istedim .. kusurlu malları gönderip duruyorlar ben artık orjinal ürün sattıklarını düşünmüyorum , bence pahalı birşey almayın değmez çünkü hele ki hediye falan kesinlikle almayın gelen üründen utanırsınız bir de , diyeceksiniz neden sorun olduğu halde devam ettin , görmezden geldim bazılarını ama sürekli saçma sapan şeyler olunca artık kızdım ilgilenmiyorar da, bebek olduğu için dışarı çıkıp alışveriş yapma fırsatım olmuyor o nedenle mecbur kalmıştım ama artık ne yapıp yapıp görerek alacağım herşeyi
ben de yaşamamıştım canım hep memnun kalırdım ama son 1-2 ayda her siparişte sorun yaşattılar , demek ki artık kalite bozuldu , yazdım bakalım ne cevap verecekler , tabi uğraşmayacağım lanet olsun para verip verip çöpe attım birdaha da almam diye kırık ürünü tekrar kargoya yollamakla mı uğraşacağım , zaten hepsi böyle bir süre müşterileri tavlayıp sonra bozuk şeyler satıyorlar hepsi aynı hataya düşüyor şu evimister nasıl kapandı gitti oh olsun bunlar da aynı yolda demek kibende birsürü şey aldım ordan ama hiç sorun yaşamamıştım :S trendyol vipdükkan limango fln da iyi bence buralardan da alabilrsn bence
bende birsürü şey aldım ordan ama hiç sorun yaşamamıştım :S trendyol vipdükkan limango fln da iyi bence buralardan da alabilrsn bence
[h=5]Aras Kargo
[/h][h=5]Narin Hanım’a yardım et! Sen de “Göndereyim ama nasıl?”a katıl, Aras Kargo’dan kahve makinası kazan! https://www.facebook.com/araskargo/app_387863214627405
[/h]
cvp gunaydın kargo mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?