Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yapın ya biz yeni taşındık yeni aldık bunu daha önce ttnet vardı 70-80 tl öderdik 25 falanda ev tel gelirdi ki hiç kullanmazdık dünyanın parası metro net müthiş bişy bn çok memnunum

slm herkese

eco buble den ben de kazanmışım kendim ve oğlum adına

2 tane yine benim kullandığım hesap ismi ile aynı kişiler kazanmış halbuki ben oynamamıştım bir kontrol ettim faceden meğer başkalarının fake ile benim hesaplar aynı ismi taşıyormuş fakelerin çarpışması oldu. daha önce hiç yohtu o isimler piyasada

kahve mak sonra kısmetim kapandı sakıza niyetlendim o bile çıkmadı 5.000 kişi içinde adım yok snickers yok bırakıcam artık :) küstüm oynamıcam bungle jumping kazanmışım ona gidiyim atlıyım :) en iyisi ama onada goncam yok dedi atlatmıyo off ki ne off kazandığım ödül heba olucak gidicek

bizden net paketimizi değiştirmeyi düşünüyoruz şimdi metro net diye araştırdım biraz hiç 13 tl paket yok en düşüğü 30 tl oda 1 mbps siz çok iyi fiyat ödüyorsunuz sizin kaç mbps?

ben de şimdi sayfasına baktım en düşük bağlantı 29.99 tl'den başlıyor nasıl 13 tl ödüyorsunuz hatta 8 tl anlamadım?

ben de şimdi sayfasına baktım en düşük bağlantı 29.99 tl'den başlıyor nasıl 13 tl ödüyorsunuz hatta 8 tl anlamadım?

bilmem ben anlamam o işlerden eşim bakıyor o işlere :26:
kampanya varmış ama o yüzden böyleymiş 6 aylık bir kampanya yani belki kampanyaye katılım zamanı bitmiştir o yüzden orda yazmıayordur biz temmuzda aldık baya oldu yani

Arkadaşlar annelütfen.com dan mesaj gelen var mı ? bana 20 tl hediye çeki kazandınız diye mesaj geldi? Bir de Ecobubble'dan kazanılan markafoni çekilişi limitli mi bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…