- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
canım bana flormardan bi oje bide allık geldi ama hangi yarışmaydı hatrlamıyorum valla:numune de istemiştim ondanmı geldi bilemedim şimdi
air wick in paylaş kazanı bitti.3 gün yaptılar bitirdiler.bu seferkinden bende kazanamadım. ama geçenkinden abim ve yeğenim kazanmıştı onlarınki de hala gönderilmedi
bende kazanmışım sinema bileti diyodum olmuş şükür
kızlar ya bu yarışmaları kim yapıyo..kim paylaşıyo
eşimin adına kazandıgım glissde gelmiş ama tarak yokmuş herkese farklı farklı yollamışlar keşke tarakta olsaydı:18::18:
direk mesajlarında pnr numarası vermişler baktın mı ? Bir de davetiye yazıyor. Sakın sineme bileti değil de gala gösterimine davetiye felan olmasın kuzu.. Ne dersin
slm kızlar la roche posay dan kremim geldi.fonteden nıyetine kullanıcam orta ton istemiştim.kullanmadım daha gerci bakalım nasıl cıkıcak.twitte vip dukkandan kazandıgım hediyemde geldi.küpe.ama hic begenmedim.cok kotü gercekten.zaten çiftin birisi kopuk geldi.ikea hala yok.15 gun olcak nerdeyse
slm kızlar la roche posay dan kremim geldi.fonteden nıyetine kullanıcam orta ton istemiştim.kullanmadım daha gerci bakalım nasıl cıkıcak.twitte vip dukkandan kazandıgım hediyemde geldi.küpe.ama hic begenmedim.cok kotü gercekten.zaten çiftin birisi kopuk geldi.ikea hala yok.15 gun olcak nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?