Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

o tweet atanlardan bırıde benım.nasıl maıl atıcaz.

'facebook@yedigun.com.tr'
Skyfall, James Bond serisinin kaçıncı filmidir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine mail atan 12 kişi çekilişle Cinemaximum’dan çift kişilik sinema bileti veya Burger Kıng'ten çift kişilik menü kazanıyor! Kazananlar saat 17.00’da burada! Cevaplarınızı bekliyoruz.:) Gözünüz Yedigün'de olsun!

mail atılcak diye birşey yazmamış ama

Skyfall, James Bond serisinin kaçıncı filmidir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine mail atan 12 kişi çekilişle Cinemaximum’dan çift kişilik sinema bileti veya Burger Kıng'ten çift kişilik menü kazanıyor! Kazananlar saat 17.00’da burada! Cevaplarınızı bekliyoruz.:) Gözünüz Yedigün'de olsun!

Yedigün cevap 25 değilmi arkadaşlar burda 25. sırda görünüyor ama :44: James Bond - Vikipedi

cevap 25 degil

yolladım bende mail hadi bakalım bekliyrouz

cevap neyyyyyyyy

Garnier Saf&Temiz 3’ü 1 Arada’nın 3 özelliği nedir? Cevabını eksiksiz olarak bilgi@garnierturkiye.com‘ye gönderen her 20. kişiye, Garnier Saf&Temiz 3’ü 1 Arada hediye!

- Temizleyici: Çinko minerali ve bakterilere karşı etken madde içeren formülü ile cildi derinlemesine temizlerken sebum (yağ) fazlasını dengeler.
- Peeling: Gözenekleri açarak siyah noktaların oluşumu önlemeye yardımcı olur.
- Maske: İçeriğindeki beyaz kil ile cildi matlaştırır ve dengeler. Cildiniz uzun süre nat ve temiz kalır.

taft sekilli sorulara girdim soruları cevapladım, bi baktım baskasının adres bilgileri telefonu yazıyor formda. bariz baskasının formu. bu nasıl bi uygulama ya???

kızlar sabah yazdığımı kimse umursamamış ama biri cevap verebilir mi bu neden oluyor? bizim bilgiler de baskasına mı gidiyor o zaman? ya da bu bir hile mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…