Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

vay be sen neymişssin bana numune bile gelmez (

gelir sabret hiç beklemediğin anda hemde ama biraz fazla takip etmen gerek işte hergün forumu takip et yarışmalara katıl gelcek emin ol benimkiler bişey değil daha neler kazananlar var neler

organicum bebek losyonu çok beğendim cildime çok iyi geldi gerçekten kızarıklık sorununuz varsa sizde kullanabilirsiniz..takatukadan ayakkabılarım geldi resimdekilerden daha güzeller çok begendim çok sağlamlar rengi falan daha hoş valla

günaydınn kızlarr

kızlar kazanan kişilerin isimlerini yazanları gördüm, yasak kızlarr bu yüzden ceza alan arkadaşlarımız oldu malesef, sizde dikkat edin lütfen

ben bayramda cifler için gittim aynen bir surat..ama aldım yine de

Ben öğrenciliğimde carrefourda ve migrosta çalıştım kasiyer olarak onlara müşterilere düzgün ve profesyonel yaklaşımla ilgili defalarca eğitim veriliyor. O şekil davranamazlar. Kasada veya ilgili birimde müşterinin problemini çözmek zorundalar. En azından müşteri mağazadan ayrıldığında kafasında soru kalmamalı. O yüzden ben gittiğimde bir problemle karşılaşıyorsam ısrarla halletmelerini yada doğru düzgün bir açıklama yapmalarını istiyorum.

Bugün saat 11:00'de facebook ve twitter üzerinden yapacağımız yarışmalar ile sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz! king

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…