Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kesinlikle haklısın .. ben tuhaf bir tavır gördüğümde hemen uyarıyorum , hala da devam ediyorsa üşenmeyin şikayet edin , ekmeğini düşünen adam gibi çalışmayı bilecek , vicdan yapmayın kesinlikle . o vicdanı taşıyacak olan dediğim gibi o işi yapan kişi zaten . inanın çalışırken yeri geldi müşteriden kötü söz duydum ve görüşmeyi sonlandırdım diye yazılı uyarı aldım , küfür de etse haklı demiyorum tabii ama genel yaklaşım bu , firmalar işte bu denli önem veriyor müşteri memnuniyetine .. altta kalmayın kızlar

bu arada kardeşim eşim ve benim adıma hipp e üyelik yapmıştık hoşgeldiniz paketleri geldi dün , gayet güzel ama doğumgünü paketi falan gelmiyor 2 ay önce mail atmışlardı doğumgünü paketi yolluyoruz diye , o gelmiyor , sanırım kimseye yollamıyorlar , sayfalarına yazalım hepimiz , madem yollamayacaklar neden mail atıyorlar alay eder gibi , money sayfasında da bil kazan gün içinde olacak yazılmış ne veriyorlar acaba bugün ?

Yves Rocher Türkiye
Müthiş sürprizimizi açıklama zamanı geldi!

Gençleştirici ve Hücre Yenileyici Yves Rocher Anti-Age Global serimizi kazanmak için hazır mısınız? “YVES ROCHER ANTİ-AGE GLOBAL- SADECE 6 GÜNDE YAŞLANMANIN İZLERİNİ CİLDİNİZDEN SİLİN!” yarışmamız için son günleri yaşıyoruz.

Bu postu duvarınızda paylaşın; pazartesi günü tüm dostlarınızla birlikte burada buluşalım.

hipp kızımın doğum gününde göndermişti doğum günü paketi canım doğum günü olunca gönderiyor sanırım
money 6 lı kakaolu kutu süt veriyor alabilsem keşke çok işime yarardı kızım bu sütleri çok seviyor başka türlü süt içiremiyorum ama öğleden sonra evde yokum sabahtan yapsa keşke

facedeki sayfasındamı oluyordu bu

günaydın kızlar hayırlı cumalar.bugün bil-kazan dan alabilecekmiyiz bakalım

optimum kitaptan kazandığım kitabım geldi bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…