Ben öğrenciliğimde carrefourda ve migrosta çalıştım kasiyer olarak onlara müşterilere düzgün ve profesyonel yaklaşımla ilgili defalarca eğitim veriliyor. O şekil davranamazlar. Kasada veya ilgili birimde müşterinin problemini çözmek zorundalar. En azından müşteri mağazadan ayrıldığında kafasında soru kalmamalı. O yüzden ben gittiğimde bir problemle karşılaşıyorsam ısrarla halletmelerini yada doğru düzgün bir açıklama yapmalarını istiyorum.
bu arada kardeşim eşim ve benim adıma hipp e üyelik yapmıştık hoşgeldiniz paketleri geldi dün , gayet güzel ama doğumgünü paketi falan gelmiyor 2 ay önce mail atmışlardı doğumgünü paketi yolluyoruz diye , o gelmiyor , sanırım kimseye yollamıyorlar , sayfalarına yazalım hepimiz , madem yollamayacaklar neden mail atıyorlar alay eder gibi , money sayfasında da bil kazan gün içinde olacak yazılmış ne veriyorlar acaba bugün ?
hipp kızımın doğum gününde göndermişti doğum günü paketi canım doğum günü olunca gönderiyor sanırım
money 6 lı kakaolu kutu süt veriyor alabilsem keşke çok işime yarardı kızım bu sütleri çok seviyor başka türlü süt içiremiyorum ama öğleden sonra evde yokum sabahtan yapsa keşke[/Q
zaten maili doğumgününde yolladılar canım ama 2 ay geçti hala da gelen giden yok , yollamıyorlar , demek ki kafalarına göre bazılarına yollayıp bazılarına yollamıyorlar yine de umutlandırdıkları için bence suçlular
hipp kızımın doğum gününde göndermişti doğum günü paketi canım doğum günü olunca gönderiyor sanırım
money 6 lı kakaolu kutu süt veriyor alabilsem keşke çok işime yarardı kızım bu sütleri çok seviyor başka türlü süt içiremiyorum ama öğleden sonra evde yokum sabahtan yapsa keşke
Kızlar acil trendyol indirim koduna ihtiyacım var, kullanmayacak olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
facede değil moneyin kendi sitesinde olacakmış
Money Club
günaydın kızlar hayırlı cumalar.bugün bil-kazan dan alabilecekmiyiz bakalım
optimum kitaptan kazandığım kitabım geldi bugün
Eki Görüntüle 554550
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?