Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Google Plus üzerinden Hangout kullanarak gerçekleştirdiğimiz CANLI YAYINımız sona erdi. Bizi yalnız bırakmayan tüm takipçilerimize teşekkürler! Canlı Yayın'da paylaştığımız şifreyi girerek Ülker İçim Hediye paketini kazanabileceğiniz linkimiz: http://bit.ly/UGXf6z

Ülker İçim | Facebook

Kodu ben alamadım ama mutluluk yazmışlar gödrüğüm kadarıyla.
MUTLULUK yazdım gitti, doğru olup olmadığını bilmiyorum.

şimdi öncelikle bugün cikolatasepeti.com da kargo bedava.

malum fyonkta da çekler bedava.

hatta 54601967 kodunu girerseniz %5 indirim de veriyor.

koşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun

afiyet olsun.

EN AŞAĞI NE KADARA geliyor fiyat?

verdikleri linke tıklayıp formu doldurup mutluluk yazdıktan sonra 'Your response has been recorded.' diye bir yazı çıkıyor sizde de çıktı mı?

CANIM çikolatasepetinde 10 liraya alacak ne var bulabildinmi

EN AŞAĞI NE KADARA geliyor fiyat?

valla kızlar siteyi gezin ihtiyacınıza göre siz seçersiniz de, ben örnegin şunu aldım 2 tl ye geldi

http://www.cikolatasepeti.com/p/findikli/chocoflora_pembe_mini.aspx

arkadasıma da ogretmenler günü hediyesi yolladım aynısından, not da ekleyebiliyorsun çünkü.

sonuçta kutu çikolata, çok şık olur, evde de bulunur.

patlamış mısır var çikolata kaplı, 0 da 11 liraydı galiba.

afiyet olsun
(bu fiyatlar fyonk 10tl çekle tabii, indirimli ürünü eklediğinde sepete normal fiyatı oluyor ona da dikkat edin.)

fyonktan 10 liralık çeki kullanmamaya karar verdim....kullanmak ,steyene verebilirim..ama 1 saat içinde kullanmak gerekiyomuş ssanırım...isteyen yazsın...

fyonk tan çikolatsepetinden çek kazanmak için ne yapamak gerekiyor?yardımcı olabilecek var mı?aranıza yeni katıldım

dur ben yardımcı olayım.

fyonka üye oluyorsun, oradan facebooktaki bi arkadasın sana hediye yolluyor oradan bedava çeklerden seçip, sen de hediyeni kullan butonuna tıklıyorsun ve 3 saat içinde süresi doluyor. şimdiden afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…