Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşalr yeni bir site buldum güncel numuleri ve kampanyaları gösteriyor sizlerle paylaşmak istedim umarım işinize yarar...
hergünkampanya.com

Son düzenleme:
kızlar arko men.de kargo parası bizemi ait?

öyle ise boşuna katılmıyayım

2011-07-08
"Duş Jelinde Erkek Devrimi"
Yegane Aka
Reyhan Altan
Murat Kahraman
Yunus emre Polat
özkan Ipekci
Duygu çelikbaş
Ferhat Altan
Gizem Güler
Ayşe Esgar
Abdullah Saraç

kızlar doluca hediyeleri kendi kendine geldi değil mi? herhangi bir şey yapmamıza gerek var mı??

rexona dan kazandığım çek henüz yüklenmedi markafoni hesabıma, yazıyorum ama cevap da vermiyorlarrr

kedicikler sabah kahvaltılarını da yediler bu sefer sayısı biraz artmıştı duyan gelmiş yani bide su icirdim gazlarını da cıkardım saldım gittiler

teknosadan kazandım ama mail filan gelmedi..
bide rexsona kitleri aras kargo ile mi geliyo canlarım

kedicikler sabah kahvaltılarını da yediler bu sefer sayısı biraz artmıştı duyan gelmiş yani bide su icirdim gazlarını da cıkardım saldım gittiler

Özge hayranım sana. Ben de buradaki sayısız kedicik ve köpeciklerimle geleyim, arta kalan yiyecekler varsa onları silsinler süpürsünler.

teknosadan kazandım ama mail filan gelmedi..
bide rexsona kitleri aras kargo ile mi geliyo canlarım

ben de teknosadan mp3 player kazandım gittim mağzaya yazı gerekiyor yada bize adınızın mail atılması gerekiyor dedi orda müşteri hizmetlerini aradık tel no aldı sizi arayacaklar dedi...
bende kayıtlara geçsin diye beni aradıktan sonra başlayacak 7 günlük süreç değil mi dedim... bunu onaylattım... sende ara bunu onaylat çünkü katılım koşullarında 7 günlük süre var sonra hakkını kaybediyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…