Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Civil'den 50 tl hediye çeki kazanndımmmmm :64: bişey yapmam gerekiyormu bilgisi olan varmı .
bide 50den fazla bişey alırsam kargo ücretsiz olur yıne dmi ?

Son düzenleme:
dolucadan havlum ve plaj çantam geldi:3:
$100_2665.webp

Eklentiler

• $4677.webp
    $4677.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
benden kimlik bile istemedi adımı söyledi benim diyince teslim etti

kargoda hiç sorun çıkmıyor
Kargocu aracı zaten bi sorun olmaz.Ama ben 3 aylık hamileyim ekim 20 yazdım doğum tarihine:(Günahada giriyoruz:50:

ben veriyorum valla su matarası,kasık ve 6,7 tane saklama kabım var göz lensi yapılan maddeden yapılıyomuş saglıklı yani ve renkler süper..

Kızlar nıvea da yardımınıza ihtiyacım var .Daha üflenecek 44 mumum var.Mumları üflemenizi rica ediyorum:69:

Profilimde linkini paylaştım. :78:

Hadi bir üfff de senden olsun :1:

Civil'den 50 tl hediye çeki kazanndımmmmm :64: bişey yapmam gerekiyormu bilgisi olan varmı .
bide 50den fazla bişey alırsam kargo ücretsiz olur yıne dmi ?

bende 50 tl hediye çeki kazandım.:65:

güle güle kullanalım.:64:

90 tl ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz.
pazartesiden sonra da siparişler alıncakmış.
mail falan gelmedi bana.sadece beğenisi geldi okadar. çeki nasıl vercekler acep?:26:

kızlar bişi sorcam size face de kendi adımıza olmayan sayfadan hediye kazansak sorun cıkmıyor değilmi kendi hesabımı kullanmak istemiyorum burdaki bazı arkadaslar galiba sadece nick falan yazmıs bir sorun yasıyormusunuz hediye kazanırken onu merak ettim.
bide pandoranın kutusu falan face linkini falan vermiş ilgilendikleri ve hobileri var sayfalar falan onu eklememiz içinmi verdi anlayamadım orasını tam listeyi ekle falan yazmısta.
bilgilendirirseniz sevinirim.

kızlar bişi sorcam size face de kendi adımıza olmayan sayfadan hediye kazansak sorun cıkmıyor değilmi kendi hesabımı kullanmak istemiyorum burdaki bazı arkadaslar galiba sadece nick falan yazmıs bir sorun yasıyormusunuz hediye kazanırken onu merak ettim.
bide pandoranın kutusu falan face linkini falan vermiş ilgilendikleri ve hobileri var sayfalar falan onu eklememiz içinmi verdi anlayamadım orasını tam listeyi ekle falan yazmısta.
bilgilendirirseniz sevinirim.

düzgün firmalar gercek isim istiyor sonucta adres veriyorsun tel veriyorsun ismini nie saklıyosunki

bende 50 tl hediye çeki kazandım.:65:

güle güle kullanalım.:64:

90 tl ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz.
pazartesiden sonra da siparişler alıncakmış.
mail falan gelmedi bana.sadece beğenisi geldi okadar. çeki nasıl vercekler acep?:26:

ohhh ne güzell
kaç haftadır uğraşıyordum bu haftada kazanamasaydım bakmıcaktım bidaha :)
pazartesi kazanan müşterilerimizle irtibata geçilecektir yazıyor...
belki mama sandalyesi almayı düşünüyorum üstünü veripte :)) onun için sordum kargo ücretli olurmuki diye.
ne alsakk acabaaa :27::27:
güle güle kullan sende :16:

Hediye çıkan arkadaşlarım, hediyelerinizi iyi günlerde kullanınız.Darısı çıkmayanların başına

Back
X