Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Onu ben de merak ediyorum süresi var mı acaba?

Anladığım kadarıyla eve siparişte geçerli sadece, gel al serviste olmuyor.

bir de şubelerine baktım istanbul ankara ve antalyada mı sadece kızlar? bilen var mı?

bu pizza firmanısını da hiç duymamıştım

hangi numarayı aradın cnm...hangi birimle konustun.ben aramıştım hiç bir şekilde yardımcı olamamışlardı

02124731111 canım. avon müşterisiyseniz 4ü tuşlayın diyo. 4ü tuşladım sonra zaten müşteri temsilcine bağlıyo hemen. tekrar arayın. mutlaka gönderirler yani göndermek zorundalarr:31::31:

fazla pizza kodu olup kullanamayacak arkadaştan memnuniyetle mutlulukla alabilirim. Bu pizza firması evime yürüme mesafesinde ama 7 ceddimin hattı vodafone:50:

ben hiç bir yarışmada yokum yaaaaaaaaaaaaaa

ben de talibimmmmmmmmmm

bana da verebilirsin :)) bebişim için kullanırım ..

walla ben de takip edemiyorum .. bebişi olmayan arkadaşlarrr bizlerle paylaşın bu bilgiyi masraflarımız azalsın birazzz:))

limonata portakaldan önce çıkmış galiba... ben de 4 yazdım . bakalım ..

bence o da ayıppppp

nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum ki şirket pc m çko hızlı internetim de ama yine de yapamıyorum ben bişey kazanamıyorum :(

ben ykummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım ben 1-2 haftadır ilgileniyorum bir akadaşımdan görmüştü
m bişiler beğenmiştim puan kazanıyo diye sanıyordum sonra clitbanke resim koydum kahve makinası kazandı gösteriyodu bende heveslendim burdan bulduklarıma katıldım ama hiç anlamıyorum :)))))))rasgele bişiler yapıyom kızımda pc yi kapatıp duruyo zaten olduğu kadar artık :))))))))

arkadaşlar bu katıldığınız yerleri nasıl takip ediyorsunuz ben şimdiden unuttum hepsini çıksa haberim olmaz sanırım birde bu piza hut şifresi kfc şifresini felan nasıl sipariş edicez telefonda bende şifre varmı diyosunuz hiç bilmiyorum bi yardım edermisiniz

arkadaşlar bu katıldığınız yerleri nasıl takip ediyorsunuz ben şimdiden unuttum hepsini çıksa haberim olmaz sanırım birde bu piza hut şifresi kfc şifresini felan nasıl sipariş edicez telefonda bende şifre varmı diyosunuz hiç bilmiyorum bi yardım edermisiniz

ben bi defter tuttum. katıldığım yarışmaları ve sonuçlarının açıklandıkları tarihleri yazıyorum. ona göre kontrol ediyorum. kazandıklarım olursa onları yazıyorum unutmıyim diye takip ediyorum. önceden yani defter tutmaya başlamadan önce zor oluyodu takip etmek böyle çok rahat gerçekten. :8::8:

ayrıca şu şifreyle sipariş işini bende bilmiyorum ne dicez kii :44::44:

ben bi defter tuttum. katıldığım yarışmaları ve sonuçlarının açıklandıkları tarihleri yazıyorum. ona göre kontrol ediyorum. kazandıklarım olursa onları yazıyorum unutmıyim diye takip ediyorum. önceden yani defter tutmaya başlamadan önce zor oluyodu takip etmek böyle çok rahat gerçekten. :8::8:

ayrıca şu şifreyle sipariş işini bende bilmiyorum ne dicez kii :44::44:

çok sağol bende öle yapayım ajanda dolu ev zaten :))))))))))

Back
X