Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu ben de merak ediyorum süresi var mı acaba?
Anladığım kadarıyla eve siparişte geçerli sadece, gel al serviste olmuyor.
hangi numarayı aradın cnm...hangi birimle konustun.ben aramıştım hiç bir şekilde yardımcı olamamışlardı
bu kampanyayı fazla bilen yok ve 532 kişite veriyorlarmış
az önce kardeşim gönderdi ona da geldi şifreee
cifleri ne zamana kadar migrostan alabiliyoruz kiiiiiiiiiiii ?
annem kullandı bu akşam ücret istemiyorlar. Büyük boy 8 dilim pizza gelmiş:)banada geldi şifre inşallah alabilirz. o videonun olduğu sayfada biri yazmış. şifre olmasına rağmen 12 tl istiyolar diye:44::44:
annem kullandı bu akşam ücret istemiyorlar. Büyük boy 8 dilim pizza gelmiş:)
ben hiç bir yarışmada yokum yaaaaaaaaaaaaaa
ben de talibimmmmmmmmmm
bana da verebilirsin :)) bebişim için kullanırım ..
walla ben de takip edemiyorum .. bebişi olmayan arkadaşlarrr bizlerle paylaşın bu bilgiyi masraflarımız azalsın birazzz:))
limonata portakaldan önce çıkmış galiba... ben de 4 yazdım . bakalım ..
bence o da ayıppppp
nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum ki şirket pc m çko hızlı internetim de ama yine de yapamıyorum ben bişey kazanamıyorum![]()
ben ykummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
arkadaşlar bu katıldığınız yerleri nasıl takip ediyorsunuz ben şimdiden unuttum hepsini çıksa haberim olmaz sanırım birde bu piza hut şifresi kfc şifresini felan nasıl sipariş edicez telefonda bende şifre varmı diyosunuz hiç bilmiyorum bi yardım edermisiniz
ben bi defter tuttum. katıldığım yarışmaları ve sonuçlarının açıklandıkları tarihleri yazıyorum. ona göre kontrol ediyorum. kazandıklarım olursa onları yazıyorum unutmıyim diye takip ediyorum. önceden yani defter tutmaya başlamadan önce zor oluyodu takip etmek böyle çok rahat gerçekten.
ayrıca şu şifreyle sipariş işini bende bilmiyorum ne dicez kii :44::44:
Bana da verir misin migrosun üstünde oturorum ve kullandığım bir ürün