Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ay kızlar bu cilling bang beni deli etti.bı tane yolladım.olmazmıs gulmusum.canımın sıkkın olması lazımmıs.delımı ne.cektım bakalım.valla bı daha derse olmamıs ugrasmıcam.sınır oldum sabahtan beri.

zuhahaahaaha
iki çingeneyle saç baş birbirinize girin o fotoyu yollayın diyolar heralde

Hanımlar, "Kadınlar Yarışıyor" başladı! Aşağıdaki link'e tıklayarak"Pratik Yap!" bölümüne girin ve birbirinden eğlenceli sorularımızı çözmeye başlayın...

Detan | Facebook

henüz aktif değil mişşşşş..

kızlaaarr bir blogtan şemsiye kazandım bide twitterdan dijital foto albümü kazandımm

yarışma açılıyor fakat katılım koşullarında herhangi bir hediye verilmeyecektir diye yazıyor.
sizde bir okuyun ben yanlış anlamış olabilim.

evlimiydin bilmiyorum ama fotoyu çekerken kaynanan temelli size yerleşicekmiş gibi düşün öyle çek o zaman belki olur bekarsan bi kampanyadan arabayı yedek olarak kazanamadığını düşün ahahha başka aklıma bişe gelmiyo

canım tam da bu sinirli halinle çekte görsünler.pes etmek yok o kadar kazandın

b-fit - Şanslı Üyelik

Şanslı üyelik, b-fit web sitesini ziyaret eden kadınlara özel bir uygulamadır. On beş günde bir kayıt yaptıran kadınlar arasından seçilen şanslı web ziyaretçimiz, b-fit’ten bir aylık ücretsiz üyelik kazanmaktadır. Şansınız bol olsun…

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…