Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Çocuğunuzu korurken sevindirmek ister misiniz? 8 Kasım-21 Kasım tarihleri arasında Money Club Kart'ınız ile Migroslardan Disney Channel etiketli Dettol sabunlardan alın, telefonunuza gelen şifre ile beraber formu doldurun. Formu dolduran herkes anında Fineas ve Förb DVD'si kazanıyor! Ayrıntılı bilgi için: Dettol Türkiye - Dettol'den Fineas ve Förb | Facebook

evet yaa etrafındakilerden ses duyunca insanın ağlayası geliyo konu basit ama şarkıda ağladım bende...:))dağ filminide tavsiye edrim...

anacuğumunn facene kapatmışlardıı
açmaya çalıştım olmadıı
kimlik gönderdim yine bişi yok otomatik mail atıolar falan
geçen hafta hala açılmadı facem falan diye itirazda bulundum bi baktım face açmışlar özür dilemişler yanlışlıkla kapattıklarını sölemişler
4,5 senedir face kullanıyorum başıma hiç böle bişi gelmedii
özür dilemelerine çok sevindim , face kapanan arkadaşlar sizde o maili yanıtlayıpp sitem edinn

birde şu nestlenin kampanyasından su aldım 2 19 lt.lik damacana 7,5 tl ye ,çok uygun oldu vallah, hediye pek kazanamasam da böyle indirimli şeyleride buradan takip edebiliyorum sağolun , ama maşallah sizlerin kadar kampanya bulamıyorum ben , he bir deeeeeeeee

beko dan çay bardağııııııııııı kazandım, omo dan deterjan bilem alamayan ben beko dan çay bardağı kazandım , ah birde bebek bezi bulsam şöyle 15-20 paket

esmerist crax bugün çok bonkör banada anahtarlık çıktı ilk kutuda

minika çekiliş sonucu

Dünya Çocuk Hakları Gününüz Kutlu Olsun.

Bu güne özel düzenlediğimiz yarışmamızın talihlileri;

Zeynep Berra Kömür
Ege Kılavuz

Katılan herkese teşekkür ederiz. Kazananlar mail aracılığıyla bilgilendirilecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…