minika çekiliş sonucu
Dünya Çocuk Hakları Gününüz Kutlu Olsun.
Bu güne özel düzenlediğimiz yarışmamızın talihlileri;
Zeynep Berra Kömür
Ege Kılavuz
Katılan herkese teşekkür ederiz. Kazananlar mail aracılığıyla bilgilendirilecektir.
ad doyad paylaşmak yasakKitap Rüyası bir zaman tüneli paylaştı.
Salı.
Dün Yara İzleri kitabına yaptığımız çekilişte Perihan Yazıcıoğlu arkadaşımız adres bilgilerini göndermediği için yeniden yaptığımız çekilişte Tuğba Karakaya arkadaşımız kazanmıştır...
Kendisini tebrik ederiz...
En kısa zaman da adres bilgilerini göndermesi rica olunur
Kitap Rüyası
kimlik gönderince mi mail atıyorlar.?.ben kimlikte gönderememiştim şu an yoğun falan demişti
Tatlıgacı geçenlerde avondan kazanmıştık ya..Seçimin ne gibi bişeydi uygulamanın adı..Benim hediyeler geldi bi dudak balmı bide perfüm secret fantasy çok sevindimAvonu seviyorum ben yaa 4 parfümüm oldu
ben gene bu ara hiçbişeyde yokum :)
hiç hatırlamıyorum ne seçtiğimi,formaliteden bişeyler seçtim zaaar..far falan mı seçtim acep bilmiiim ki?
peki senin seçtiklerin mi geldi?oh oh güle güle sür,kullan...
bana da az önce ne geldi biliyomusunuz... taaa anneler gününden pantenler vardı yaaa, o geldiiii
bi ara gelmedi diye msj atmıştım, göndermişler geç te olsa..oysa taftlarımı bekliyordum yoklar daha
hiç hatırlamıyorum ne seçtiğimi,formaliteden bişeyler seçtim zaaar..far falan mı seçtim acep bilmiiim ki?
peki senin seçtiklerin mi geldi?oh oh güle güle sür,kullan...
bana da az önce ne geldi biliyomusunuz... taaa anneler gününden pantenler vardı yaaa, o geldiiii
bi ara gelmedi diye msj atmıştım, göndermişler geç te olsa..oysa taftlarımı bekliyordum yoklar daha
kızlar gliss hediyemi eksik göndermişti buraya yazmıştım sayfalarına defalarca mesaj attım sordum bir cevap yazmadılar çok sinir oldum benim gibi hediyesi eksik gelen arkadaşlar olmuştu sizlerde glisse mesaj atıp sordunuzmu? glisssın kampanyalarına katılmıyacağım bida o kadar emek verdim oynadım hak ettigim hediyemi göndermiyorlar
kızlar gliss hediyemi eksik göndermişti buraya yazmıştım sayfalarına defalarca mesaj attım sordum bir cevap yazmadılar çok sinir oldum benim gibi hediyesi eksik gelen arkadaşlar olmuştu sizlerde glisse mesaj atıp sordunuzmu? glisssın kampanyalarına katılmıyacağım bida o kadar emek verdim oynadım hak ettigim hediyemi göndermiyorlar
Sağol cnm.Evet seçtiklerim geldi..Pantene bayramda gelmişti bana ..taftlarıda göndermeye başlamışlar diye duydum ben..Gelir bir an önce hiç üzülme sen
Şöyle söyliyim glisin standart bi hediyesi yok herkese farklı paket gönderiyolar.Mesela bi arkadaşa taraklı set gelmişti.Şampuanı farklıydı.Başka bi arkadaşa şampuan sıvı saç serumu gelmiş.Bana da şampuan ve saç kremi geldi.Ama yine glise mesaj atmakta fayda var tarağımı isteriiimm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?