Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ad doyad paylaşmak yasak

kimlik gönderince mi mail atıyorlar.?.ben kimlikte gönderememiştim şu an yoğun falan demişti

faceden uğraşıyosun form falan dolduruyosunya o ara otomatik mail geliyo kimliği maille attım yine otomatik mailmi ne geldi karışık bişi
sonra isyannn edince özür dilemişler

Kalenin cevabı özel tasarım mutfak önlüğü
Milupayı da 26-30 ay ve sodyum buldum..

Son düzenleme:
Tatlıgacı geçenlerde avondan kazanmıştık ya..Seçimin ne gibi bişeydi uygulamanın adı..Benim hediyeler geldi bi dudak balmı bide perfüm secret fantasy çok sevindimAvonu seviyorum ben yaa4 parfümüm oldu

hiç hatırlamıyorum ne seçtiğimi,formaliteden bişeyler seçtim zaaar..far falan mı seçtim acep bilmiiim ki?
peki senin seçtiklerin mi geldi?oh oh güle güle sür,kullan...
bana da az önce ne geldi biliyomusunuz... taaa anneler gününden pantenler vardı yaaa, o geldiiii
bi ara gelmedi diye msj atmıştım, göndermişler geç te olsa..oysa taftlarımı bekliyordum yoklar daha

çok erken gelmiş pantenlerin cnmm gelmiş ya boşverr

kızlar gliss hediyemi eksik göndermişti buraya yazmıştım sayfalarına defalarca mesaj attım sordum bir cevap yazmadılar çok sinir oldum benim gibi hediyesi eksik gelen arkadaşlar olmuştu sizlerde glisse mesaj atıp sordunuzmu? glisssın kampanyalarına katılmıyacağım bida o kadar emek verdim oynadım hak ettigim hediyemi göndermiyorlar

Sağol cnm.Evet seçtiklerim geldi..Pantene bayramda gelmişti bana ..taftlarıda göndermeye başlamışlar diye duydum ben..Gelir bir an önce hiç üzülme sen

Şöyle söyliyim glisin standart bi hediyesi yok herkese farklı paket gönderiyolar.Mesela bi arkadaşa taraklı set gelmişti.Şampuanı farklıydı.Başka bi arkadaşa şampuan sıvı saç serumu gelmiş.Bana da şampuan ve saç kremi geldi.Ama yine glise mesaj atmakta fayda var tarağımı isteriiimm diye

eksik tarakmıydı cnm

Sağol cnm.Evet seçtiklerim geldi..Pantene bayramda gelmişti bana ..taftlarıda göndermeye başlamışlar diye duydum ben..Gelir bir an önce hiç üzülme sen

üzülüyom vallaaaspreyimde bitiyor bi fıssss kalmıştır
oysa ki çok sık ta kullanmam ama,bi kullanasım geldi sorrmaaa

ama doğru değil bence glissin yaptı sonuçta herkes emek veriyor ve herkese eşit hediye göndermeleri gerekiyor bence . ben sürekli mesaj atıyorum sizde yazarsanız belki etkili oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…