üzülüyom vallaaaspreyimde bitiyor bi fıssss kalmıştır
oysa ki çok sık ta kullanmam ama,bi kullanasım geldi sorrmaaa
ama doğru değil bence glissin yaptı sonuçta herkes emek veriyor ve herkese eşit hediye göndermeleri gerekiyor bence . ben sürekli mesaj atıyorum sizde yazarsanız belki etkili oluruz
müjde çorap ın öğretmenler günü şeysini yapan oldumu? bizim öğretmenin ismi var listede
inşallah kabul eder öğretmenimiz, hiç hediye filan almıyormuşnihayetinde promosyon bişey..alsın yaaaa..
müjde çorap ın öğretmenler günü şeysini yapan oldumu? Bizim öğretmenin ismi var listede
inşallah kabul eder öğretmenimiz, hiç hediye filan almıyormuşnihayetinde promosyon bişey..alsın yaaaa..
yok kız, burda yaşıyozzz..
Hediye almayan öğretmenmiii ,nerde yaşıyorsunuz kuzum ütopyada mıBizimkisi en kırmızı kurdelalasından Cumhuriyet bekliyor , diğer mezun ettiği öğrencilerin velileri söylemişti , ne üstlerine vazifeyse , kulağımıza fısıldayıvermişlerdi ilk yıl ...
bizim oldu dün ögretmene ulaşmış çok seivndi ögretmen 15 tanemi ne çorap vardı içinde büyük paketin
Ajanlık benim işim, 007 efsanesini en iyi ben bilirim diyorsan bu yarışma tam sana göre!
Hemen soruları cevapla, Heinekenin James Bond Skyfalla özel ödüllerini kazanma şansı yakala!
Welcome to Facebook - Log In, Sign Up or Learn More
müjde çorap ın öğretmenler günü şeysini yapan oldumu? bizim öğretmenin ismi var listede
Hediye almayan öğretmenmiii ,nerde yaşıyorsunuz kuzum ütopyada mıBizimkisi en kırmızı kurdelalasından Cumhuriyet bekliyor , diğer mezun ettiği öğrencilerin velileri söylemişti , ne üstlerine vazifeyse , kulağımıza fısıldayıvermişlerdi ilk yıl ...
kızlar forum istanbulun yarışı hilelimi ya ben tam bir film hayranı ve sessiz sinema ustasıyımdır akşam oynadım 21 yaptım sonra sabah 50 yaptım ama skor tabelasına yansıtmadılar çok saçma okadar zamanımı harcadım dizimi bile izlemedim sabah onu oynıcam diye(((
yok kız, burda yaşıyozzz..
üstüne basa basa okulun açıldığı günlerde söyledi,çiçek bile almadığını söyledi..
Teslim almazsa üzülürüm,geri gitmese..
hiç bilmiyorum, benim uygulamamı 5 kişi onaylamıştı ...
Aman herkese aynı yapsın,liste çok çok fazla değildi zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?