Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ama doğru değil bence glissin yaptı sonuçta herkes emek veriyor ve herkese eşit hediye göndermeleri gerekiyor bence . ben sürekli mesaj atıyorum sizde yazarsanız belki etkili oluruz

Setler farklı olabilir.AMa tarak ya herkese gönderilsinyoksa kimseye gönderilmesin.Ben mesaj attım şimdi

müjde çorap ın öğretmenler günü şeysini yapan oldumu? bizim öğretmenin ismi var listede
inşallah kabul eder öğretmenimiz, hiç hediye filan almıyormuşnihayetinde promosyon bişey..alsın yaaaa..

müjde çorap ın öğretmenler günü şeysini yapan oldumu? bizim öğretmenin ismi var listede
inşallah kabul eder öğretmenimiz, hiç hediye filan almıyormuşnihayetinde promosyon bişey..alsın yaaaa..

Hediye almayan öğretmenmiii ,nerde yaşıyorsunuz kuzum ütopyada mı Bizimkisi en kırmızı kurdelalasından Cumhuriyet bekliyor , diğer mezun ettiği öğrencilerin velileri söylemişti , ne üstlerine vazifeyse , kulağımıza fısıldayıvermişlerdi ilk yıl ...

Perspective ‏@Perspective__

Duyurumuz var! Perspective Perşembesi yarışmamız bugün saat 16.00 da yapıalcaktır. Duyduk duymadık demeyin!

müjde çorap ın öğretmenler günü şeysini yapan oldumu? Bizim öğretmenin ismi var listede

bizim oldu dün ögretmene ulaşmış çok seivndi ögretmen 15 tanemi ne çorap vardı içinde büyük paketin

yok kız, burda yaşıyozzz..
üstüne basa basa okulun açıldığı günlerde söyledi,çiçek bile almadığını söyledi..
teslim almazsa üzülürüm,geri gitmese..

bizim oldu dün ögretmene ulaşmış çok seivndi ögretmen 15 tanemi ne çorap vardı içinde büyük paketin

hiç bilmiyorum, benim uygulamamı 5 kişi onaylamıştı ...
aman herkese aynı yapsın,liste çok çok fazla değildi zaten..

Son düzenleme:
“Hayat Su ile Hafif Hisset” yarışmamızın 2. etabı başladı! Çantalarımızdan sonra sıra gardıroplarımızda... Siz de katılın, Markafoni’den 100 TL’lik hediye çeki kazanma fırsatını kaçırmayın!

hiç unutmuyorum, ilk okul öğretmenim öğretmenler günü dahil her türlü özel tarihlerden 1 hafta önce başlardı altın, takı vs alın bana diye konuşmaya.
çocuk aklı biz de ailemize söylerdik, öğretmenimiz şunu istiyor hediye etmemiz için diye.
böyle böyle baya altın toplamıştı bizim keriz velilerden.

arkadaşlar
grupon hesaplara 10 tl yüklemiş ben kullandım sizde bakın derim dün bilet almıştım gitmedim bugün birtane de eşime gelmiş onada piza söyledim yedik çok güzeldi haberiniz olsun

kızlar forum istanbulun yarışı hilelimi ya ben tam bir film hayranı ve sessiz sinema ustasıyımdır akşam oynadım 21 yaptım sonra sabah 50 yaptım ama skor tabelasına yansıtmadılar çok saçma okadar zamanımı harcadım dizimi bile izlemedim sabah onu oynıcam diye (((

Yarışmayı bilmiyorum ama süre varsa , bu süre için hile yapan programlar var ...O programlardan kullanıyorlardır kesin..

alsın kargoyu istemezse sana versin ben olsam söylerdim valla :) sen söle kargo yolladım die yok falan derse kargoyu alın baride ben sizden alırım de bugün falan elind eolur ama belkide dün gitmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…