ben yedigünden kazanmışım ama diyoki iletişim bilgilerinizi yollayın nasıl yollıcam mesaj mı atıcaz sayfayamı yazıcaz kızlar ilk defa olunca böle oluyo
telefon numaranı mesaj at yedigüneee
nazlı kalkan-gülin saçıl- bahar çetin- ayşegöksel - fatih yılmaz-aslı yılmaz çöken- cansu demir- beeeeeeeen---çiğdem gül açtı-kayhan gü---dilara yıldız- melek bilgi
YEDİGÜN LİSTESİ SORAN ARKADAŞLARA
alsın kargoyu istemezse sana versin ben olsam söylerdim valla :) sen söle kargo yolladım die yok falan derse kargoyu alın baride ben sizden alırım de bugün falan elind eolur ama belkide dün gitmiştir
Ben de sanırım kazandım yedigünden sanırım diyorum çünkü aynı isime sahip olduğum ancak benden önce bir ismi olan daha yorum yapmış. 2 isim 1 soyad . Ancak kazanan listesinde sadece ad soyad var benim ismimde olduğu gibi:44:kafam karıştı
bir de mesaj atmak istiyorum mesaja giriyorum yedigün sayfası kayboluyor. Normalde gönderilende olur ya bende gönderilen kayboluyor. Allah allah
arkadaşlar lancome kazananların ilk 4 ünü görebiliorum diğerlerini göremiyorum. tam listeyi nasıl gördünüz
Bu akşam sürprizimizi mailinizden takip edin! Haber bültenimize üye değilseniz, üye olup anında 20 TL kazanabilirsiniz. Bebek ürünleri, oto koltuğu, bebek arabası, mama sandalyesi ve daha fazlası | Annelutfen.com
açılmıyorrrrrrrrr :44:
aynı linkten ben sorunsuz açıyorum
bide burdan desnesen --- ödüllü anket yazıyor
https://www.facebook.com/YatasGrup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?