Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben yedigünden kazanmışım ama diyoki iletişim bilgilerinizi yollayın nasıl yollıcam mesaj mı atıcaz sayfayamı yazıcaz kızlar ilk defa olunca böle oluyo

alsın kargoyu istemezse sana versin ben olsam söylerdim valla :) sen söle kargo yolladım die yok falan derse kargoyu alın baride ben sizden alırım de bugün falan elind eolur ama belkide dün gitmiştir

ulaşmış eline, 2 gündür dolabında bekletiyormuş bana sormak için..
para verip aldığınız bir şey değil di mi?diye sordu ..firmanın promosyonu, ben sadece isim ,okul adresi verdim dedim,
yoksa kabul etmiycek yaniii..
tüm öğretmenler,güle güle kullansınlar.. ..

sinemabileti veriyordu twetterda bi yer
merakten ölücem falan yazdımm bana çıkmamışşş
heveslendim diye extradan banada davetiye verceklermiş çok mutlu oldum

Son düzenleme:
Ben de sanırım kazandım yedigünden sanırım diyorum çünkü aynı isime sahip olduğum ancak benden önce bir ismi olan daha yorum yapmış. 2 isim 1 soyad . Ancak kazanan listesinde sadece ad soyad var benim ismimde olduğu gibi:44: kafam karıştı

bir de mesaj atmak istiyorum mesaja giriyorum yedigün sayfası kayboluyor. Normalde gönderilende olur ya bende gönderilen kayboluyor. Allah allah

ben ismim kolay bulunsun arkadaşlarım bir yığın face bakmakla uğraşmasın diye kızlık soyadımıda yazıyorum evli isen adını soyadını ve eşinin soyadını olarak yazarsan hem yarışmalarda adını başkasıyla karıştırmazsın benim face adresim öyle

arkadaşlar lancome kazananların ilk 4 ünü görebiliorum diğerlerini göremiyorum. tam listeyi nasıl gördünüz

google crome kullanan var mi bikac saattir turkce karakterleri kullanamiyorum acaba sistemde mi hata oldu yoksa virus falan mi girdi uffff ama digerlerinde explirer mozillada sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…