Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

annelütfen de sipariş sonunda cek yerine yeniden20 yazınca 20TL indirim yapıyordu, hala gecerli mi bilmiyorum, 1 hafta önce kullandım bu fırsatı ben.

kızlar garnier den kazandım dün de profilodan sinema bileti çıkmıştı skyfall a ondaydım. az biraz açıldı heralde şanşım. ha birde b-fit linki verilmişti sanşlı üyelik diye bi kampanyası var. ben üye oldum aradılar beni 1 gunluğune misafir edip imkanlarından yararlanmak istermiyim diye. ama çekiliş sonuçu 1 aylık ücretsiz üyelik vericeklerdi sanırım bu o değil

ÇEKİLİŞE KATILMAYAN KALMASIN...
TESETTURISLAND'DA MUHTEŞEM ÇEKİLİŞ SİZLERLE
10 KİŞİYE HEDİYE ŞAL
ÜSTELİK YAPMANIZ GEREKENLER ÇOK BASİT
1)Tesettur Island | Facebook sayfasını 'BEĞEN' butonuna tıklıyorsunuz...
2)Bu albümden herhan
gi bir fotoğrafı sayfanızda paylaşıyorsunuz.
3)'Begendim, paylaştım' yazıp sahip olmak istediğiniz şalın kod numarasını tesetturislandcekilis@yahoo.com adresine mail olarak yolluyorsunuz.

Çekilişimiz 23.11.2012 saat 22:00'da sonuçlanacaktır. RANDOM.ORG - True Random Number Service sayfası aracılıgıyla yapılacak çekiliş sonrası 10 kişiye hediye şal verilecektir. Çekiliş sonucu 24.11.2012 tarihinde açıklanacaktır.

Şu alışveriş çekleri yarışmayla mı alınıyor ? Bir yol gösterin bana ?

hesaplara kendileri yüklüyor yada arkadaş davetinden çek geliyor en son eco buble samsung verdi oda bitti sanırım

bide 100 tl markafoni çek veren yarışma var ama çıkaramadım hangisiydi

cocacola dükkanı var orda markafoni çek var ama 5 tl

bide napolyonda nap toplayınca çek satın alabiliyorsun ama limitleri yüksek

bazen şu linkten üye ol felan tarzında çek yükleniyor.

tüm ailen adına hesap açıp kayıt yap illaki yüklenir.

Sağol :) Var birkaç tane hesabım ama , hiç çek yüklemediler (

Samsung dan kazandım ama henüz mail gelmedi.

Diğerlerini deneyeyim :)

eneeeee bende ordaydımm orta sıralarda oturdumm..hatta önüme bi uyuz geldi filmm başladıktan sonra...bende kaydım bi koltuk falan...tanışsaydıkk yavvv,tuhhh

MORHİPO ; 150 tl'lik çek , 120 tl'dir .

( Alt limitsiz , Bütün ürünlerde geçerli )

Morhipo-Hsbc ; 75 tl'de , 25 tl indirim kodu ek olarak hediyedir .

Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim ... Bilgi almak için lütfen pm atınız . . .

TTNET online işlem merkezi kullanan 100 kişi yeni laptop ve iPadlerinin keyfini çıkaracak.
15 Ocak'a kadar tekşifreniz ile TTNET online işlem merkezine giriş yapın çekiliş hakkı kazanın. Her gün giriş yaparak ekstra çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.
Çekiliş sonunda 50 kişiye Hp Pavillion g6, 50 kişiye Apple iPad 4G+WiFi 32 GB hediye
TTNET Online İşlem Merkezi'ni Kullanan Kazanıyor! > Kampanyalar > Bireysel > TTNET

Kış geldi. Bu senenin modasını merak edenler ve gardrobunu yenilemek isteyenler mağaza mağaza gezerek modayı takip etmeye çalışıyor. Modaset'i bilenler ise o kadar yorgunluğa ne gerek var diye düşünüyor.
Çünkü Modaset yerinizden kalkmanıza gerek kalmadan 2012-2013 sonbahar - kış sezon ürünlerini avantajlı fiyatlarla ayağınıza getiriyor. Ayrıca alt limit olmaksızın yapacağınız tüm alışverişlerde ücretsiz kargo ve ilk alışverişinizde hoşgeldin hediyeniz de Modaset'ten hedi

Groupon'un TV reklamı için en orijinal senaryoyu ben yazarım diyorsanız hiç durmayın!
Kazananı 1000 TL değerinde sürpriz ödül bekliyor.
Formdaki bilgileri eksiksiz doldurarak yarışmaya katılabilirsiniz. Şansınızı arttırmak için senaryonuzu videolaştırıp paylaşabilirsiniz.
Son katılım tarihi 31 Aralık 2012'dir.
Groupon TV Reklamı | Groupon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…