Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Konuyla ilgisi yok çekiliş falan değil ama geleceğimiz için önemli olduğu için paylaşmak istedi

Greenpeace Akdeniz - Türkiye
Bir pazartesi daha... Bu haftaya çok sevdiğimiz, anlamlı bir karikatürle başlamak istedik. Umarız sen de seversin.

Biliyorsun, Kuzey Kutbu'nu koruma mücadelemiz devam ediyor. Henüz bize katılmadıysan ve katılmak istersen: Kuzey Kutbu'nu Kurtar | Greenpeace

Güzel haberlerle dolu bir hafta diliyoruz.

Arkadaşlar bu money club yarışması nasıl yapılıyor ben bir kez katılmayı denedim kart nosunu istedi girdim daha önce kayıt yapılmış dedi sonrada başka birşey yapamadım nasıl yapılacağını anlatabilirmisiniz rica etsem

Ve işte Siz Değerli izleyicilerime Hediyemiz;

Bir kişiye gidecek olan hediyemiz tangle tezeer tarak ve tırnak bakım setidir.
http://hulyaninkampanyasarayi.blogspot.com/2012/11/yenilikmarketicom-isbirligi-ile-bir.html

Şartlarımız
Firmamızın Facebook sayfasını beğenmeniz *Buradan*
Firmamızın Twitter hesabını takibe almanız *Buradan*
Blogumun izleyici olmanız ve görselimizi paylaşmanız.(
Facebook Paylaşım +1
Blog paylaşım +2
twitter paylaşım +1 çekiliş hakkı verilecektir.)

Son katılım tarihi:1 Aralıktır. Kargo değerli firmamıza aittir.

Son düzenleme:
Goldenlady facebook ve twitterında yarışması var. @goldenladytr başlığıyla makyajınızda kullanacağınız renkleri neye göre seçersiniz sorusunu cevapla, süpriz hediye kazan

kızlar moneyde snickers 6lı varmış ilk 500 1000 1500 2000 diye devam ediyor yüzde oranları , facebook üzerinden yapılacakmış resim ekleyeyim ddm beceremedim :) formatını beğenmedi

Son düzenleme:
Onlar sorduğumuz soruya doğru cevap verdiler ve bizden Gülenay Börekçi'nin Nilgün Belgün ile yaptığı "Hayat... Sen Benimsin" adıyla kitaplaştırılan söyleşiyi kazandılar. Hem de Nilgün Belgün'ün imzasıyla...

İşte, imzalı kitap kazanan 20 şanslı hurriyet.com.tr okuru...

Adil Kalkan
Sudan Eser
Seda Bayoldu
Derya Belge
Zerrin Ertin
Nergis Yüksel
Çiğdem Özer
Yağmur Kaçkansoy
Hakan Sarısu
Saadet Önder Yılmaz
Efruz Okkan
İbrahim Göksü
Sibel Köksal
Melek Köse
Fırat Soygül
Bülent Savaş Aslan
Yasin Soydan
Mehmet Saylar
Okan Can
Başak Tatlav

kızlar günaydın biraz önce ikea kutularım geldi.bi actım kutu falan yok ortada.kendimiz yapcakmışız oturdum yaptım iki tane cok güzel hoşuma gitti.bu hafta bol hediyeli geçer inş

profilo sinema bileti kazandım bu akşam için ama gidemiyorum film james bond,gitmek isteyen varsa isim tel verebilirim bu şekilde gidiliyormuş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…