Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Probis‏@UlkerProbis

#yeniprobiscandır hashtagiyle tweetini at, en çok retweet edilen 50 kişi arasına gir, bir kutu dolusu Ülker Probis Atıştırmalık kazan.

Bende kazanmışım beni aradılar benimde 7 aylık oğlum var bende gidemem başkasının adını versem o gelebilir mi diye sordum olur dediler eşimin kardeşi nişanlısıyla gidecek.
Numara istersen mesaj atarım.

çok iyi olur nosunu verirsen çünkü başkasına vericem onların adını verim gerçi eşim gidelim diyor ama kızım durmaz 1.5 yıldır sinema yüzü görmedim ki sinema hastasıyımdır kesinlikle durmaz ağlar bari boşa gitmesin

Hazinem.com 1. yıl kutlamaları başladı.
1. yılımızı 1 kişiye 1.000 TL hediye ederek kutluyoruz.
Eğer üyeyseniz üye girişi yaparak değilseniz hemen üye olarak siz de kutlamaya katılın!

Üye olarak kampanyaya katılmak için:
Yeni Müşteri Hesabı - Hazinem Pırlanta

Üyemizseniz ve kampanyaya katılmak istiyorsanız:
Müşteri Girişi - Hazinem Pırlanta
Fotoğraf: Hazinem.com 1. yıl kutlamaları başladı. 1. yılımızı 1 kişiye 1.000 TL hediye ederek kutluyoruz. Eğer üyeyseniz üye girişi yaparak değilseniz hemen üye olarak siz de kutlamaya katılın! Üye olarak kampanyaya katılmak için: Yeni Müşteri Hesabı - Hazinem Pırlanta Üyemizseniz ve kampanyaya katılmak istiyorsanız: Müşteri Girişi - Hazinem Pırlanta

selam uzun uzun zaman oldu buraya gırmeyelı

boyle facebookta bı grubunuz neyım var mı katılabılecegım ?

mrb kızlar modasetin twiter yarışmasından çek kazanmışım fakat üyelik yapamıyorum sizde oldumu acaba

bunun cevabı nedir? kayra mı lava mı? bence ateş ve kalp değil. aslında cevap döngü ama kayra mı döngü demek yoksa lava mı çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…