Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

eşim adına eti crax kazanmıştım, bence çok uğraştığım için 2 paket yollamışlar

kendi hesabımdan da kulaklık kazanmıştım:))
çok mutluyum:)

Kadınlar Ne İster‏@kadinlarneister

Kazananların iletişim bilgilerini twitter adlarıyla beraber info@kadinlarneister.info adresine 3 Aralık'a kadar göndermeleri rica olunur.

Expand Reply
Retweet

Favorite

26 NovKadınlar Ne İster‏@kadinlarneister

.... @nesliyaren , @paranoya1982 , @birsen_grbz , @YunusCemGzel , @pelin_cc tebrikler! :)

Expand

.... @ijoryaren , @_ikoncan , @elaam21 , @gelincik1905 , @SudeMurcak , @behatk , @nurrakta , @yeliz_ergin , @zhr_zhr_ , @Ozgeker_Guney ....

Expand

.... @deryaa_ipek , @uysal_844 , @arzuyldz10 , @zuhalkaraman , @AhmetSARIKAYA26 , @beyondparadise0 , @eydues , @bilinmezhyt ....

Expand

.... @sinemhaciaydin , @twitciyim1 , @canan1010 , @aslizehram , @cgdmyzbasioglu , @busem201 , @BukettGzel , @MrsKeskn , @eskiciiee ....

Expand

.... @HacerSakz , @nida_ekin , @l_beyaz , @ruyayla , @beyza_cahan , @frezya29 , @TRakya22_ , @halimeakdeniz , @arslnftma ....

Expand

“Benim için hijyen domestostur diyenler “RT” butonuna! #hijyendomestostur” cümlemizi RT ederek ödül kazanan her 25. Kişi listesi....

kızlarr umarım güzel bir gün olur bolll hediyeli.markafoni kazandığım 20 tl çekim gelmedi benim sizlerin geldimi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…