Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yeni twet oluştura tıklıyorum mesajı yazıyorum altta twetle yazan yer donuk renkli tıklanmıyor neden yarışmalara nasıl katılıyoruz ?

mesajını yazdıktan sonra tweetle yazan yere basılıyor ve tweetin gönderilmiş oluyor. sorun tam olarak ne anlayamadım ama. yarışmalar da değişiyor yani, rt gerekiyor ya da mention gibi. o da yarışmayı düzenleyene kalmış.

kızlar geçen hafta yıldızlara imza at diye bi kampanya vardı. hani şu kupa gönderen ses seda var mı ondan hiç ?

twetle denilen yer tıklanmıyor rt ne demek canım

twetle denilen yer tıklanmıyor rt ne demek canım

rt attığı tweeti tekrar etmek, demek. başkasının tweetinin altında retweet yazıyor oraya tıklarsan onu sayfanda paylaşmış gibi oluyorsun. King Ev Aletleri öyle çok kampanya düzenliyor sanırım. RT kampanyası çok oluyor canım :)

Watsons Türkiye ‏@watsonsturkiye

Bir önceki kampanya tweet'imizin ardından #guzelligin100uwatsons etiketiyle göndereceğiniz her 30'uncu tweet hediye kazanıyor!

çok teşekkür ederim yordum sizi birde son sorum mesala emel... yüzük yarışması var retwet yapanlar arasında olacakmış nasıl katılacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…