Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar bu Carlotta ne demek yaa neyin markası :26:

Neredeyse tüm kampanyalara katıldım başka kampanya,hediye yoookmuuuuu =D

Son düzenleme:
KIZLAR BUNU BULDUM ŞİMDİ : PASTEL
Yarışmamız başlıyooooor:) Tam 1 haftan var. Hemen Pastel Waterproof Color Volume Mascara’nı sür, gözlerinin fotoğrafını sürdüğün ürünle beraber çek, facebook sayfamıza ekle. Fotoğrafınıda etiketlemeyi sakın unutma. 15 Temmuz cuma seçeceğimiz en güzel 3 göz makyajı arasında yerini al, hediyeni kap. Pastel Waterproof Color Volume Mascara’nın farklı renklerinden sür, fotoğrafını ekle, şansını arttır. Herkese bol şans:)

1. Reyhan Akyıldız Verano Plaj Çantası, Verano Havlusu
50. Zeynep Efe Verano Plaj Çantası, Verano Havlusu
80. Nalan Gülay Verano Plaj Çantası, Verano Havlusu
150. Filiz İpek Verano Plaj Çantası, Verano Havlusu
250. Vahide Adıgüzel Verano Plaj Çantası, Verano Havlusu
Kızlar bende 8 temmuzda kazanmışım yahu hiç umudum yoktu.Bize mailmi gelicek yoksa direk hediyeyimi yollayackalar???

Kızlar yeni buldum Seyirerbabi.com’a tıkla, oyuna katıl, Panasonic Viera NeoPlasma TV’yi sen kazan!
Gizli nesneleri bul, en yüksek puanı kazan, Panasonic Viera NeoPlasma TV’nin sahibi olma şansı yakala! 30 Eylül 2011’e kadar her ayın en hızlısı Panasonic VIERA NeoPlasma TV’nin sahibi olacak! Panasonic VIERA NeoPlasma TV kazanmak için: http://www.seyirerbabi.com/”..

İVETT nispet olsun diye yapmıyorum vallalhi bu hafTa çok sevindirik oldum şimdide hasbro'dan transformers oyuncak kazanmışım hahahayttt doğum günleri başlamışdı sitede. tamda bende. kız var artık erkek bir arkdaşımıza hediye. olucak bayıldım baldan tatı geldi....

direk adresine. geliyor tatlım UPS kargo ile re.ngide. çok güzel e.n azından ben beğendim bol şanslar...

bunu ben paylaşmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…