paylaşıldığını görmedim o yüzden paylaştım bazen benim paylaştıklarımda tekrar paylaşılıyor ama ben paylaşımımı silerim şimdi silinmedi neyse paylaşılmamış olarak kabul edersiniz
silme canım dursun :97:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
paylaşıldığını görmedim o yüzden paylaştım bazen benim paylaştıklarımda tekrar paylaşılıyor ama ben paylaşımımı silerim şimdi silinmedi neyse paylaşılmamış olarak kabul edersiniz
resımlerden alınan oylarlanmı kazanılıor bu ?
Dolucanım cevabı Saklıkent-Antalya diyor. Bende Saklıkent Muğla dedim tühhhhhhhhhh :84:
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Doğru Cafe Zero Bardağını bul Cappuccino, Mocaccino ve Espresso seviyelerini tamamla ve iPad2 kazanma şansı yakala!
Çok eğlenceli yaa =D Akşam akşam iyi geldi walla sewerim böyle oyunları.. KAtıldım çekilişede..
hayır canım . cumartesi günleri kanaltürkte şifre veriliyor facebooka yazıyorsun. ilk 30 a 50 tl çek veriliyor. bu hafta ilk 80'e 50tl çek verildi![]()
çizi bıtmıssssssssssssssss(((((((
dolucayada katılamdım bugun zaten
kızlar bu link verildimi bilmiyorum ama verilmemiş olabilir diye paylaşıyorum Patron Koltuğu Sizi Bekliyor! Artık kendi şirketinizi yönetme zamanı gelmedi mi?
Muhteşem ödüllerin sahibi olmak için hemen oynamaya başlayın!
http://apps.facebook.com/kuryo​net/kuryonet
bulunamadı dıor ama
baktım canım evet bulunamıyormuş facede akbank yazın sadece akbankın duvarında ki linki verdim çıkmadı duvardaki linkten kendiniz girince oluyor sanırım bakarsınız artık benim sayfama gelmişti size yazdığım link ordan girdim :44: