Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

doğuş çaydan kazandığım çaydanlık gelmiş kızlar .:66:
ama üst kısmı porselen ya kapağının tutma kısmı kırılmış :31:
bu arada çaydanlığın adı beni çok şaşırttı ; siyah inci

dipnot: nickime bakabilirsiniz :53:

arkadaşlar bu etiketleme yarışmalarından bişey kazanan var mı ben daha önce bu topikte hiç duymadım,yani elbise,ayakkabı,tablo vs etiketliyosunuz arkadaşlarınızı bunun gibi.bir de kargo parası var mıdır bunlarda bilen kazanan varsa söyleyebilir mi

kızlar bu denedim biliyorumda yapılan ariel yarışması hakkında bir bilginiz var mı? 1 ay olacak neredeyse sonucları acıklayacaklar yahu!

günaydın bayanlar iyi sabahlarrrr bol kazançlı günler hehehe :))))

mailime ne gelmiş blade yarışması varmış

Asla Hız Kesme Yarışması tüm hızıyla devam ederken Blade kızlarının sana asla reddedemeyeceğin bir teklifi var, onlarla kazanmaya var mısın?
Blade kızları ile kazanmaya var mısın? Kampanyası 11 Temmuz Pazartesi 14:00 ’da başlayacak olup 17:00’ da sona erecektir. Kampanyaya katılmak için cevaplamanız gereken günün sorusunu, kampanya başlama saati itibari ile sayfamızın sol tarafında yer alan 'kazanmaya var mısın' sekmesinden veya http://on.fb.me/kazanmayavarmi​sin adresinden görebilirsiniz.

Asla Hız Kesme Yarışması tüm hızıyla devam ederken Blade kızlarının sana asla reddedemeyeceğin bir teklifi var, onlarla kazanmaya var mısın? http://on.fb.me/kazanmayavarmi​sin
11 – 28 Temmuz arasında her gün sorulacak sorulara doğru cevabı veren ‘100., 200., 300., 400., 500., 600., 700., 800., 900., 1000.’ kişilerden biri ol, özel tasarım çantasında Blade parfüm ve deodorant setleri kazan.18 günde toplam 180 parfüm seti...
Ayrıca kampanya sonunda sorulan sorulara en çok ve en hızlı cevabı veren 5 kişiye iPod Shuffle hediye...

Blade Eau De Toilette - Kazanmaya var mısın? | Facebook

saat kac gıbı sız dun kazandınız o zamn bu 50 tl yı
gule gule harcayın
banada bılgı verırsen ben de katılmak ısterım cnm

cumartesi 11'başlıyor 12'de bitiyor. sonlarında şifre veriliyor. bu hafta son galıba.
facebookdan civil çocuk dünyası'nı beğen .
çok hızlı yazman gerekıyor ama 30 olunca kazanamamıştım 80 olunca kazandım :)))
sormak istediğin olursa cevap verırım cnm :37:

arkadaşlar milupadan ürün gelenler olmuştu hatırladığım kadarıyla,ben de üyeyim buraya bişey gelmedi neye göre,
nasıl geliyodu

cumartesi 11'başlıyor 12'de bitiyor. sonlarında şifre veriliyor. bu hafta son galıba.
facebookdan civil çocuk dünyası'nı beğen .
çok hızlı yazman gerekıyor ama 30 olunca kazanamamıştım 80 olunca kazandım :)))
sormak istediğin olursa cevap verırım cnm :37:

cok saol tatlım kısmet artık

cek nettemı kullanılabılıor sadece
bır bılgın varmı

CİVİL, Bebeğim Programı ana sponsoru!
Her Cumartesi Şebnem Özinal'ın verdiği
Haftanın Şifresi'ni bu haberin altına yazan
ilk 80 kişiye 50'şer TL'lik
Civilim.com alışveriş çeki hediye!
Kaçırmayın!

a buldum o profılın altına yazacaz

cok saol tatlım kısmet artık

cek nettemı kullanılabılıor sadece
bır bılgın varmı

galiba sadece nette kullanılıyor. bugun mail yazcaklar bakalım bilgi için.
herhafta yazı yazıyorlar o yazının altına yazılacak cnm .
bu hafta son diye belki kişi sayısını arttırırlar :DD
bol şans:34:

kızlar bişi sorcam kediler kac kere yemek yiyo günde ben sabah ve aksam verdim mamaları dogrumu yapıyorum acep bu arada eşim adına da istedim o da geldi bu sabah kedicikleri doyurmaya devammmmm

Kızlar Facebookta Eğlenceli Bilgi Dünyası sayfasında quiz var. Kitap hediyeli.

Ama İnternet Explorer tarayıcısıyla çalışmayabilir. Flash programı kullanılıyormuş çünkü ben Mozilla Firefox'la açabildim.

Son düzenleme:
Back
X