Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

facebookta kitap kazanmışım ama görmedim mesaj kutum sadece arkadaşlar olduğu için ulaşamamışlar yeni çekiliş yapmışlar

maggiden paket geldi bugün bana haberim yoktu akzandığımdan şaşırdım 3 tane şey vardı içinde hazır çorba hazır fırın çeşnisi poeşti bide et suyu
birde bugün telaradıalr eşimi 110 tl değerinde ürün kazanmışsınız bir kampanyaya katılmışsınız dedi biz istanbulda bir kargo şirketiyiz dedi 29 tl değerinde kargo ücreti var yanlız dedi bnde istemiyorum dedim sigara bırakma paketi veya zayıflama hapları paketiymiş seçicekmişim dedim istemiyorum ısrar ediyor bn hiç bi çekilişe eşimin tel numarasını vermedinki şüphelenmedim dolandırıcılık vs olabilir diye dedim 53 kiloyum sigarada kullanmıyorum ihtiyacım yok zaten ne die 30 tl kargo bedeli vereyimki sizi aradılarmı böyle bişy için

kizlar bakin niveanin yarismasinda ne yaziyor

Hediye kazanan tüm kullanıcılar için IP adresi tespiti yapılacaktır. IP adresi aynı olan kazananlar, aynı üründen 1’den fazla kazanamazlar. Kazanmış olsalar dahi kazandığı üründen yalnızca 1 adet gönderilir.

Kötü niyet tespit edilen kullanıcılara hediyeleri kesinlikle gönderilmeyecektir (sahte hesap kullanımı, çoklu hesap yönetimi vb&#8230.

ayni pcden farkli hesaplardan katilan arkadaslar dikkat etsin

Ya be bu yumıuşta 5. Turu tamamlamaya 2 çamaşır kala yanıyorum son 2 çamaşırda çok hızlı geliyor (((((((( bunu yapabilen varmı ya çok zor

Ya be bu yumıuşta 5. Turu tamamlamaya 2 çamaşır kala yanıyorum son 2 çamaşırda çok hızlı geliyor (((((((( bunu yapabilen varmı ya çok zor

Ben bir kere tamamladım ama hep 3 hakla 5. tura geliyorum orda peşpeşe gidiyor ya sinir oldum iyice. Herkese 1 çekiliş hakkı veriliyor zaten. 5 bölümü her bitirdiğimizde ekstra çekiliş hakkı veriyor diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam.

kızlar yasak olduğundan link vermiyorum ama bloğumda çekiliş var, özellikle kitap kurtları bi baksın bence 3 kitaplık seri vereceğiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…