Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar yasak olduğundan link vermiyorum ama bloğumda çekiliş var, özellikle kitap kurtları bi baksın bence 3 kitaplık seri vereceğiz

twitter hesabıyla katılamadım canım ama gmail ile katıldım sonunda olmuştur inşallah

slm
herkese

niveadan öğlen soft el kremi kazandım şimdi de diğer hesabımdan mavi kutu el kremi kazandım. yani aynı ıp ten 2 ürün aldım. hakkım doldu mu? yoksa 5 farklı ürüne kadar alabilir miyim ? hiç umudum yoktu. üstüne pek düşmemeiştim. bilenler varsa cevap verebilir mi?

canım nasıl kazandın yaaa bi püf noktası var mı? kaç keredir oynuyorum bi türlü olmuyor

10 larca hakkımı yedim bitirdim olmuyooooor..4 te kalıyorum..çanta gereksizlerle pıt pıt doluyor
çanta rengi totemi bile yaptım, yokkkkk..

canım nasıl kazandın yaaa bi püf noktası var mı? kaç keredir oynuyorum bi türlü olmuyor

ilk gelen iki ürünü çantaya alıyorum sonra onların devamını bekliyorum . başka ürünlere bakmıyorum bir de +5 saniyeyi hayatım pahasına alıyom D aslında bb kremin peşindeyim ne zaman kaçırsam sayıyorum 5 ya da 6 tane düşüyor soykaaa

aynı taktiği uyguluyorum ama şu nivea da bi türlü şeytanın bacağını kıaramadım..
niveaya sinirim var..100.pasta mumu şeysinden beri sinir ediyo beni bu nivea..

evet birkere bitirince 1 çekiliş hakkı veriyor ama bitiremiyorum bende 3 hakla sona geliyorum hıp hızlı indiriyo ((((( arada kızımda pc nin düğmeye basıyo ölede yanıyom tabi :))))

Kızlaaaaaar..hacim veren saç spreyi kazandım..
çantayı bir kez boşalttım,sağa sola gezdiriyordum ümitsizce
sprey şişeyi yağmaya başladı resmen..
kendisi girdi nerdeyse şişelerin

:119::119::119::119::119:

iyi pazarlar kızlar yumoş oyunuda beni delirtiyor ya o kadar oynuyorum şu 5.rozeti alamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…