kızlar bir kampanya vardı dolabınızı temizleyin fotoğraf ekleyin diye neydi o bilen varmı?
birde ülker ducrosu ne yaptınız
tebrikler güle güle kullan inşallah
kızlar yasak olduğundan link vermiyorum ama bloğumda çekiliş var, özellikle kitap kurtları bi baksın bence3 kitaplık seri vereceğiz
slm
herkese
niveadan öğlen soft el kremi kazandım şimdi de diğer hesabımdan mavi kutu el kremi kazandım. yani aynı ıp ten 2 ürün aldım. hakkım doldu mu? yoksa 5 farklı ürüne kadar alabilir miyim ? hiç umudum yoktu. üstüne pek düşmemeiştim. bilenler varsa cevap verebilir mi?
Dolap temizleten hayat su degil miydi.? Ben ducros u hepsi yaptim ama attim yani.
ülker ducros hepsi
canım nasıl kazandın yaaa bi püf noktası var mı? kaç keredir oynuyorum bi türlü olmuyor
ilk gelen iki ürünü çantaya alıyorum sonra onların devamını bekliyorum . başka ürünlere bakmıyorum bir de +5 saniyeyi hayatım pahasına alıyomD aslında bb kremin peşindeyim ne zaman kaçırsam sayıyorum 5 ya da 6 tane düşüyor soykaaa
aynı taktiği uyguluyorum ama şu nivea da bi türlü şeytanın bacağını kıaramadım..
niveaya sinirim var..100.pasta mumu şeysinden beri sinir ediyo beni bu nivea..
bende nerdeyse bugün 30 kere oynadım ama bişey kazanamadım pes dogrusu beceriksizin kralıyım :))
ben bir kere tamamladımAma hep 3 hakla 5. Tura geliyorum orda peşpeşe gidiyor ya sinir oldum iyice. Herkese 1 çekiliş hakkı veriliyor zaten. 5 bölümü her bitirdiğimizde ekstra çekiliş hakkı veriyor diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam.
kızlar ben yenı oldum suan hangı cekılısler promosyonlar vs. seyler var bılgılendırırsenız sevınırım :)
iyi pazarlar kızlar yumoş oyunuda beni delirtiyor ya o kadar oynuyorum şu 5.rozeti alamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?