Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

twitterda evrenin askerleri filmine cift kişilik bilet kazandım sabah bi sevince kuzenimlee hoopp filme gittik, filmin yarısı gözüm kapalı izledimmm kan dehşet korku hepsi birarada bide 3D filme gittiğime sevinsemmi üzülsemmi hala bilemiyomm

nıvea ve yumoş olmuyor. Deli oldum vaktime yazık günah yaaa. Yumoş çekilişle değil mi? neden bu kadar zorluyor anlamadım

evet banada aynısı oldu tam süremde bitiyodu umudumda bitmişti birdn saç spreyleri geldi birsürü öyle kazandım bende:)

arkadaşlar açıklanan kampanyaları liste halinde öğrenenler yayınlasa
benim gibi acemilerde unutmamış olur böylelikle

Yedigünden kazandığım sinema biletiyle moskovanın şifresine gittim bugün bedava olunca daha bi güzel oluyo valla:))

Çikolata Sepeti‏@cikolatasepeti

Yarışmamız başladı! #cikolatasepeti hashtag'ı ile en güzel tweeti atan şanslı 4 kişiye bu enfes çikolatalar hediye! pic.twitter.com/kTFCikcR

https://www.facebook.com/LeaderGamer.com.tr?fref=ts
LEGO The Lord of The Rings Kazanmak İster Misinizi ?

Travellers Tales tarafından geliştirilen ve dağıtımcılığını Warner Bros Interactive ‘nin üstlendiği LEGO The Lord of The Rings in Playstation 3 versiyonunu kazanmak isterseniz yapmanız
gerekenler çok basit. Bu gönderiyi beğenmeniz ve paylaşmanız, oyunu kazanma şansını yakalamanız için yeterli. Acele edin, çünkü kısa zaman sonra çekiliş sona erecek ve kazanan kişi açıklanacaktır.

Bizden 1 adet Hitman Kravat Kazanan talihlimiz Murat Kömürcü olmuştur.
Bizden 1 adet Hitman Tişört Kazanan talihlimiz Yağmur Telorman Olmuştur.
Bizden 1 adet Hitman Oyuncak Kazanan talihlimiz Göktuğ Doğan Olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…