Nurcan Özlük Öztürk | Facebook kızlar nıvea teklifleri için eklemek isteyen ekleye bilir ben oynayamıyorum size bi faydam olsun :)))))))) 2 ürün kazamdım sonra sıkıldım tutmuyo :)))))
gördüm canım kabul ettim oynıcan zaman teklif yolla kabul ederim benim pc genelde açıkben ekledim tatlım
bu arada yakınmışız bayada
yumoşda 4 defa 5 aşamayı tamamladım ve ilk 10 dayım merakla bekliyorum eğer kazanamazsam hile var derim :) teyzemde oynamış tamamlamış ama ilk 10 da yok herhalde oda çekiliş hakkı kazanmıştır
niveadan eşimin adınada kendi adımada bişi kazanamadım sinir oldum
gördüm canım kabul ettim oynıcan zaman teklif yolla kabul ederim benim pc genelde açık
tamam canım masa üstüne geçince yollarım bunda maussus oynanmıyoda :)
ay ben yumoşu beceremedim nasıl tamamladın ya ben her oyunda ofsaytım :)))))))) zaten bişide kazanamıyom :)))))
ben artık aştım kendimi onda panik yapmayınca beceriyorum ama bende niveada ofsaytım çok zor geliyo
aaa kampanyoldan mont kazanmışımmm
arkadaşlar sizde niveadan kazanmasanız hiç inanmıycam çünkü yarışmanın ilk dakikasından beri oynuyorum ama 4 tantopladıktan sonra o topladığım ürün bi daha gelmiyor...
izgaz'ın gizli noktalarını bulan var mı? 8de kaldım ne sinir bi şey oyle !
niveadan hiç birşey kazaamadım melikeanne senin durum çok daha vahimmiş canımm
niveadan hiç birşey kazaamadım melikeanne senin durum çok daha vahimmiş canımm
bu kampanyanın süresi dolmuş arkadaşımbende boşuna doldurdum formu sonrada okudum 30 kasım son günmüş
eşimin adına kitap kazanmışız kitap kurdu sayfasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?