Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sevgili arkadaşlarım,
yeneksepeti.com üzerinden reymona.com çanta sitesi 100 tl ve üzerine 25 tl indirim çeki kazandım..ben kullanmayacağım, eğer başkasına devir ediliyorsa bunu da bilmiyorum,kullanmak isteyen arkadaşa indirim kodunu yollıyabilirim...bir bakın isterseniz,isteyen arkadaş özelime mesaj atabilir..
siz bir araştırın,başkası kullanabiliyorsa seve seve verebilirim.

Tebrikler...Türkiye' nin çanta alışveriş sitesi reymona.com'dan 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabileceğiniz 25 TL değerinde indirim kazandını

yumoşda 4 defa 5 aşamayı tamamladım ve ilk 10 dayım merakla bekliyorum eğer kazanamazsam hile var derim :) teyzemde oynamış tamamlamış ama ilk 10 da yok herhalde oda çekiliş hakkı kazanmıştır
niveadan eşimin adınada kendi adımada bişi kazanamadım sinir oldum

ben ekledim tatlım
bu arada yakınmışız bayada
gördüm canım kabul ettim oynıcan zaman teklif yolla kabul ederim benim pc genelde açık

ay ben yumoşu beceremedim nasıl tamamladın ya ben her oyunda ofsaytım :)))))))) zaten bişide kazanamıyom :)))))

ben artık aştım kendimi onda panik yapmayınca beceriyorum ama bende niveada ofsaytım çok zor geliyo

ben artık aştım kendimi onda panik yapmayınca beceriyorum ama bende niveada ofsaytım çok zor geliyo

nıveadan ilk gün kazandım 2 ürün sonra boş sıkıldım bakmıyom günde 1 kere girersem giriyom teklif yollamıyom kimseye nasılsa boş olcak diye :)))) sana başarılar valla inşallah kazanırsın çeki

arkadaşlar sizde niveadan kazanmasanız hiç inanmıycam çünkü yarışmanın ilk dakikasından beri oynuyorum ama 4 tantopladıktan sonra o topladığım ürün bi daha gelmiyor...

benim bugün nivea da toplamda 57 hakklım vardı birrrrr tane bile kazanamadım dörtte kaldım kendime yuhh diyorum bi daha oynamıcam abi bu nedir yaw :)))

mouse ile alakası olabilir kazananlar nasıl kazanıyo hiç anlamadım ben valla ya :) ben oynamıcam zaten bir daha ya gözlerim bozulcak valla takip etmekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…