Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

selpak yokkk deli oldum üstelik 1.olmuştum,, nasıl bi haksızlık bu yaaaaa.. çok sinirlerim bozuldu, açık arayla öndeydim hemdeee,, yazıklar olsun sana selpaaakkkkk !!!

1V1Y.COM da geçen ki tweet sonucu ne oldu eminim bedava için ürün bile kalmamıştır hepsi parayla satılmıştır

Yedigün’ün geçen yılki reklam yüzü olan Kıvanç Tatlıtuğ şu an hangi dizide başrol oynamaktadır? Yorum yapıp, çekilişe katılan 17 kişi Burger King'ten çift kişilik menü kazanıyor. Kazananlar yarın saat 11.00'da burada! Cevaplarınızı bekliyoruz.:)
Yedigün | Facebook

1V1Y.COM'un twitter üzerinden gerşekleştirdiği TweetSale başladı.

http://www.1v1y.com/tweetsale adresinden tweet atıp detayları inceleyebilirsiniz.
Kampanyaya da bu adresten katılıyorsunuz.

Attığınız her bir tweet ile İpekyol’un yeni sezon kabanının (çok şık bir kaban ve günün ürünü olarak bunu seçmişler) fiyatını düşürüyorsunuz. Stoklarla sınırlı olan İpekyol kabanın fiyatının düşmesi için tweet attığınızda, o tweetler eğer belli bir sayıya ulaşırsa ürünün fiyatı sıfırlanabiliyor. Fiyatın düşmesi için atan herkesin tweetleri dikkate alınıyor, tek kişinin değil. Ne kadar çok tweet, o kadar düşen fiyat mantığına dayalı bir kampanya. Tweetler çoğalıp ürünün fiyatı sıfırlandığında kabanı bedavaya bile alabiliyorsunuz veya riske girmeyip ürünü düştüğü fiyat üzerinden hemen satın alabiliyorsunuz.

Tweet atmak için http://www.1v1y.com/tweetsale adresindeki "tweet at" butonunu kullanabilirsiniz. :)

kızlar fikir verin bana
Binboadan puzzle kazandım mail atmışlar herkese bana mail gelmdi yada gereksizlere düştü silindi bilmiyorum...binboanın sayfasınada erişemiyorum. başka faceden yazdım yeğenim kazanmış ulaşamamış falan diye kazandıysa bize mesaj atsın diyo. sayfanıza erişemiyor puzzle kazandım rica etsem o mail edresine tekrar mail atarmısınız dedim..
kazandıysa ulaşır falan filen yaptı neyse az öncede 24 yaş aştındamı dedi bende cevap vermedim
20 yaşındayım ama 24 yaş gibimi ne gösterdim kendimi hatrlmıorum tarihe ne yadığımı napim şimdi :S
1000 parçalık puzzle yalanmı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…