Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım gereksizleri sildiysen bile silinenlerde duruyodur o mesaj silinenleri boşaltmadıysan geri alabilirsin

ne saçma şey o ya onların elinde adın yokmu allah allah .insanı ugrastırıyolar

canım gereksizleri sildiysen bile silinenlerde duruyodur o mesaj silinenleri boşaltmadıysan geri alabilirsin

ne saçma şey o ya onların elinde adın yokmu allah allah .insanı ugrastırıyolar

baktım yok canımmm yada mail atmadılar sayfalarına erişemiyorum bilee
diorum bende ad mail var tekrar gönderin maili falan atmıyorlar

bu ne saçma şey sabahtan beri bekle hiç bişi alama.yuzde 25 de bilerek almadım.cep numarası yazılan yere yazılmıyor.sinir oldum

Tıkla kazanı bininci kezdir deniyorum Bu kart numarası daha önceden promosyona kaydedilmiş diyor çok sinirlerim bozuldu

benimde ilk başta katılmışsınız dedi tekrar denedim kayıt oldu 3 kartla da aldım sanırım emin değilim sevmiyorum kend sitelerinde yaptıkları zaman

moneyi açtığımda %75teydi sonra tıkladım kayıtlı dedi %100 oldu birden yine yazdım yine aynısını diyor annem,n kartını denedim onda da aynı sinir oldumm

Kadınlara Özel ‏@shapesturkey
16.00'da atacağımız tweet'i Retweet yapanlar Shapes'ten sürpriz hediyeler kazanıyor.

nıveadan daha önce saç spreyi kazanmıştım bugünde deodorant kazandım:)) bu arada money banada kayıtlı numara dedi hiç birşey alamadım

twıtterda ne kadar çok yarışma oluyor yeni yeni keşfetmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…