arkadaşlar konuyla alakası yok ama sizler bilirsiniz diye sorayım dedim.kuzenimin düğünü var ay sonunda abiye alacam fakat çok pahalılar.şöyle uygun fiyatlı bildiğiniz bir internet sitesi varmı alabileceğim yardımcı olursanız çok sevinirim
akaryakıt cekini aksimetre den kazandığım 501 kokteyl kitabı ve kokteyl seti ile takas etmek istermisin?
ya arkadaşım okuyamadığım 10 sayfa var burda takip ediyorum ne olur burda konu dışı yapma lütfen yaaa
takas edilmiyor bu daha önce korass da kazanmıştı devredilmiyormuş başkasına
devrediliyorsa ben de takas yaparım sorun değil
hangi kargo ile benim daha gelmedi
kokteyl seti nasıl oluyor?
iyi akşamlar herkese
çok özürdilerim canım ben senin takip etmeni engellediğim için.10 sayfa boyunca baktım bir kelime bile yazmamışım sesiz sedasız takip ediyorum sizi maşşallah herkez herşeyi yazıyor bize gelince yazma etme.zaten okadar sıkışmasam gelipte burda yazmam belki bilen eden vardır diye yazdım.haklısınız normalde konu dışında birşey paylaşmam.kırk yılın başı bişi yazdık onda da size dek geldik neyse yazmayız herkez de konu dışına cıkmasın lütfeeeennnnnn çekler takaslar falan sadece link paylaşılsn takip edemiyoruzzzzzz.
gerçekten ben sadece link paylaşılsa cevaplar yazılsa inan bende cccookk cok sevinirim ama yok yok herkes sarmış bi geyik, geyikten bol gecilmiyor ama en azından onlar cekilislerle alakalı konuşuyorlar be güzelim, seninkisi süperkulade konu dışı oldu, burda forumda bi dolu konu var bunu danışabileceğin burayı mı buldun be güzelim neyse anlayışın için saol cnm.
Bursa'da yaşıyorum ve burada kullanabileceğim bir yer yok ki :2:
merhaba size davet gönderdim ama siz haala bana devet yollamadınız????
sor bi istersen sayfaya öyle biliyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?