Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bu iletiyi RT eden 1 şanslı takipçimiz GÜL ERDEM'DEN süpriz bir hediye kazanacaktır.Takipçimiz olun ve RT edin :)

@GE_TASARIM

ekopasaj olarak sizler için 2013'e yaklaştığımız şu günlerde bir Yeni Yıl Piyangosu Düzenledik. 31 Aralık 23.59'a kadar devam edecek olan Piyanyomuzda Muhteşem Ödüller sizleri Bekliyor.Ekopasaj Yeni Yıl Piyangosunda birçok bilet toplayabilir, böylece kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.

Yeni Yıl Piyangosu için nasıl Daha Çok Bilet Toplanır ?

UYGULAMAYI ONAYLAMA : Uygulamayı ilk defa Onayladığınızda 1 Bilet kazanırsınız.
UYGULAMA ZiYARETi : Uygulama size her 6 Saatte bazen +1 bazen +2 bilet hakkı verir.(Şansınıza Kalmış)Bu nedenle uygulamaya 6 saatte bir giriş yapıp biletlerinizi alabilirsiniz.
LiNK PAYLAŞIMI :Uygulamamızın size vereceği Bağlantıyı (URL'sini) Twitter, MSN Messenger, v.b. Tüm platformlarda paylaşabilirsiniz. Bu Bağlantıyı tıklayarak uygulamaya giriş yapan her bir arkadaşınız için +1 bilet hakkı kazanacaksınız.
ÇEVİR KAZAN-KAYBET : Bu özellik hergün 1 defa Kullanılabilir, Günün Şansını Düğmesini tıkladığınızda , şansınıza Bağlı olarak 0 ile +5 Bilet hakkı kazanabilirsiniz.

Uygulamamızı Ne Kadar çok ziyaret eder, Ne Kadar çok Paylaşır , Arkadaşlarınızın katılımını sağlarsanız o kadar çok şansınızı Arttırırsınız.

Tüm Takipçilerimize Bol Şanslar Diliyoruz.

https://www.facebook.com/ekopasaj/?...15197_1e7579d835014a5bc2fe007072baf1c956e153e

kızlar burdaki kazananları göremiyorum ((((( isimleri biri bana kopyalayıp özelden atabilirmi

cnm linkte bir imaj(resim) var ve o listede 11 kişi var , duygu palamutcu diye biri büyük ödülü kazanmış,yani pasta galiba kazanmış, baktım kendisine profil sahte gibi geldi bana, diğer on kişi indirim kazanmış sadece , açılan sayfada resime bak ortalarda görürsün. yalnız kazananın profiline gir bi bak manken resmi yeni açılmış bir hesap ve hiçbir faaliyet yok :)) bu mudur?

teşekkür ederim

kızlar bnm avonun bi yrşmasından kazandığım hani her 50. kişiye miydi neydi 10da bşlıyodu kazandığm hedye gelmedi bnm gibi va r mı aranzda?

slm herkese

maggi kazandıran lezzetleri takip ediyorum . 100 paylaşımı tamamladım. 20 adet maggi ürünü kazandınız dedi. merak ettğim şey ilk 10 paylaşaımda 3 ürürn 50 paylaşımda da 10 adet ürürn kazandınız demişti. yani ben toplamda 3+10+20 =33 ürün mü kazandım yoksa en son 100 paylaşımın karşılığı 20 ürünü mü kazandım. bilenler varsa öğrenebilir miyim ? :26:

kızlar bnm avonun bi yrşmasından kazandığım hani her 50. kişiye miydi neydi 10da bşlıyodu kazandığm hedye gelmedi bnm gibi va r mı aranzda?

Benimde gelmemişti avona web sitesinden mesaj attım sonra cevap yazdılar gelmiş geri dönmüş hemen gerdi gönderdik dediler 2 gün sonra elime geçti. Sende bi mail at sitelerinden

33 ürün kazandın canım

benimde air wik ve avon gelmedi bi arkadaş numara vermişti avon için tekrar rica etsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…