- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
kızlar burdaki kazananları göremiyorum((((( isimleri biri bana kopyalayıp özelden atabilirmi
cnm linkte bir imaj(resim) var ve o listede 11 kişi var , duygu palamutcu diye biri büyük ödülü kazanmış,yani pasta galiba kazanmış, baktım kendisine profil sahte gibi geldi bana, diğer on kişi indirim kazanmış sadece , açılan sayfada resime bak ortalarda görürsün. yalnız kazananın profiline gir bi bak manken resmi yeni açılmış bir hesap ve hiçbir faaliyet yok :)) bu mudur?
kızlar bnm avonun bi yrşmasından kazandığım hani her 50. kişiye miydi neydi 10da bşlıyodu kazandığm hedye gelmedi bnm gibi va r mı aranzda?
slm herkese
maggi kazandıran lezzetleri takip ediyorum . 100 paylaşımı tamamladım. 20 adet maggi ürünü kazandınız dedi. merak ettğim şey ilk 10 paylaşaımda 3 ürürn 50 paylaşımda da 10 adet ürürn kazandınız demişti. yani ben toplamda 3+10+20 =33 ürün mü kazandım yoksa en son 100 paylaşımın karşılığı 20 ürünü mü kazandım. bilenler varsa öğrenebilir miyim ? :26:
Sırmagrup ‏@Sirmagrup
Bugün saat 12:00’da paylaşacağımız tweeti Retweet eden 19. 99. Ve 199. Kişilere özel yapım Sırma Pepee kutusu hediye! pic.twitter.com/S3tZBlHY
kızlar ya benim bloğumun izleyiciye ihtiyacı var , çekilişim de mevcut, bi el atsanız hayrına
kızlar bnm avonun bi yrşmasından kazandığım hani her 50. kişiye miydi neydi 10da bşlıyodu kazandığm hedye gelmedi bnm gibi va r mı aranzda?
cnm kitap ayracları cok sık fakat keske bi de kitap da koysaydın cekilise daha şık olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?