Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Senden kaynaklanıyo olablr canım sorun bende acılıyor cünkü.. Tamamen internet sayfasını kapat bi daha açıp dene

yok canım bu link verildiği günden beri açılmıyor yani bil kazana tıklıyorum diş resmi çıkıyor yükleniyor ama yarışma falan çıkmıyor acaba benmi beceremiyorum yoksa mozilla falanmı yüklü olması gerekiyor ki anlamadım neyse tatlım olmuycak galiba bu signal bende signalden eksik kalayım bari

explorer açamıyor sayfayı mozilla yada chorome ile deneyin

bende de açılmıyrdu face ni google chrome den aç o zmn açılıyor

kızlar vision türkiyeye giriyormusunuz ben unutuyorumm hem onu gene çekiliş var

Vision Türkiye - Duvar | Facebook
Bugün bir üyemize Melisa & Kuşburnu çileği çayı ile Vision Tea for Him çayı hediye ediyoruz. Vision'ın bu iki doğal çayı bu iletiyi beğenenler arasında çekilişle bir üyemize hediye, çekiliş bugün 22:00'de.

Ülker Çikolata

http://goo.gl/VG9KD
"Kimler Sizden Bir Parça İster?" uygulamamızda kaç çekiliş hakkınız olduğunu kontrol ettiniz mi? Davetinizi kabul ederek katılan her arkadaşınız, size bir çekiliş hakkı kazandırıyor! Hep beraber katılın, hep beraber kazanın!

Umarım verilmemiştir :26:

Son düzenleme:

Sanırım 7 arkadaşınızı davet ettiğinizde çikolata kazanıyorsunuz. Birde bu uygulamaya katılabilmeniz için arkadaş listeninizin 30'dan fazla olması gerekiyor bunuda söyliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…